slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Smaco kompresor za boce , pcr , painball 12v 220v

1.000 €Fiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
508
3
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Tehno-Online
Član od 07.10.2020.
Svi oglasi
☆Podešavanje vrednosti Autostop i ugrađenog filtera za ulje-vodu za udisanje vazduha: Punjenje puške ili pištolja je bez problema sa automatskim isključivanjem koje korisnik postavlja na željeni pritisak. Ovo eliminiše korisnika da mora da gleda manometar dok kompresor radi svoj posao. Takođe ima filter za vlagu koji će biti sigurniji. Sa brzim konektorom od 8 mm, takođe možete naduvati svoju ronilačku bocu manje od 1,5 L (ne uključuje adaptere za ronjenje, izlazna matica kompresora je M10*1).

Izbor za napajanje od 12V DC ili kućne 110V 220v AC:  
☆ Bez ulja i vode i ugrađeni ventilator za hlađenje za dug život: Za razliku od tradicionalne 110V električne vazdušne pumpe visokog pritiska kojoj je potrebno standardno ulje i voda za hlađenje kada radi na tržištu, proizvod ne treba ulje, čist i higijenski , nema potrebe za spoljnom pumpom za vodu za hlađenje, jednostavan za rukovanje. Ovo će vam uštedeti mnogo energije u budućem korišćenju. Napomena: Nova verzija više ne uključuje špric za mast.  

3 Tip sigurnosnog uređaja i pogodan dizajn kalema žice: Podesivi manometar, sigurnosni ventil i rasprskavajući disk čine ovu pumpu vazdušnog kompresora bezbednijom. Sa kalemom žice, ne morate da brinete o namotaju žice i takođe postaje lepa. ☆ Testirajte brzinu naduvavanja: Ovaj pcp kompresor je dizajniran uglavnom za naduvavanje rezervoara manje od 1.5L
ID Oglasa: #139851893
Informacije

Svaki predmet koji porucite bice upakovan u zaštitnu vazdušnu kovertu ili kutiju sa zaštitom .


Sve što vam treba da bi porucili predmet :


Ime prezime 
Ulica i broj
Mesto 
Br tel


Ukoliko unapred uplatite novac na racun bice vam jeftinija poštarina, bez ikakvih troškova pri preuzimanju

Preporucena pošiljka dodatno 150 din na iznos predmeta .  

Postexpres 300 din 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.