slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Vijcani kompresori - Klipni - Susaci vazduha - Rezervoari

Kontakt

Beograd
Novo
7.089
16
pre 3 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Predrag
Član od 17.01.2011.
Svi oglasi

Kompanija Tehnogama d. o. o. se bavi prodajom, servisiranjem i održavanjem kompresora, susaca, cilera, generatora azota kao i prateće opreme za tretman i filtraciju komprimovanog vazduha.

Naše oglase za polovnu i novu opremu može pogledati klikom na karticu "Svi oglasi"!

Za dodatne informacije možete posetiti naš sajt:  
https: //tehnogama. com/

Opremu u radu možete pogledati na našem YouTube kanalu:
https: //www. youtube. com/user/Tehnogama

Podela opreme u zavisnosti od proizvodjača:

Vijčani ( frekventno regulisani / stabilni ) i klipni industrijski kompresori za vazduh
 vodećeg nemačkog proizvodjača BOGE KOMPRESSOREN, robusne strukture, namenjeni zahtevnim industrijskim aplikacijama za kontinuiranu potrošnju komprimovanog vazduha 365 dana godišnje.  

Vijcani kompresori za vazduh ( frekventno regulisani / stabilni ) italijanskog  proizvodjača ABAC (Italija), predstavljaju profesionalni program industrijskih kompresora za vazduh koji se kreću u rangu snaga od 2,2 - 22 kW

Klipni kompresori za vazduh italijanskog proizvodjača ABAC (Italija), program profesionalnih industrijskih klipnih kompresora za vazduh snage od 1,5 - 7,5 kW koji svoju uspešnu i pouzdanu primenu nalaze u brojnim radionicama, malim manufakturama i delatnostima koje imaju povremenu potrebu za komprimovanim vazduhom. Obzirom da smo ovlašćeni distributeri i servisni centar za ABAC, takodje posedujemo i sve rezervne delove na stanju.

Susaci komprimovanog vazduha vodećeg italijanskog proizvodjača MTA i slovenačkog proizvodjača Omega AIR, rashladnih kapaciteta od 0.3 - 146.60 m3/min, sa integrisanom termomasom i automatskim odvajačem kondenzata, tacke rose od +3 C do -70 C.

Filtracija komprimovanog vazduha linijski predfilteri, mikrofilteri, filteri sa aktivnim ugljem, sterilni i bakteriološki filteri slovenačkog proizvodjača OMEGA AIR upotpunjuju kvalitetnu dobavu komprimovanog vazduha, različitom ponudom stepena filtracije, u zavisnosti od potreba aplikacije, te su tako dostupni filteri gradacije od 3 mikrona do 0,003 mikrona finoće za čvrste čestice, odnosno ostataka do 0,003 mg/m3 ulja i uljnih para po m3 vazduha.

Rezervoari za komprimovani vazduh slovenačkog proizvodjača OMEGA AIR d. o. o. se isporučuju sa kompletnom atestno tehničkom dokumentacijom, overenom od strane imenovanog tela Republike Srbije i izrađeni su po najvišim normama dobre poslovne prakse, u skladu sa svim svetski priznatim standardima za sudove pod pritiskom i u potpunosti usklađeni sa srpskim standardima za posude pod pritiskom. Rezervoari koje imamo u ponudi nose 3A znak i dostupni su u verzijama do 10 bar, 13 bar, 16 bar; farbani i/ili pocinkovani.

Zamenski delovi, separatori i filteri za kompresore i tehnička podrška ( separatori, filteri ulja, filteri vazduha ) kao i sklopovi ( regulatori ulja, usisne klapne i ventili minimalnog pritiska ) za sve tipove vijčanih i klipnih kompresora sa garancijom Tehnogame, za sve proizvodjače vijčanih kompresora (Atlas Copco, Kaeser, Gardner Denver, Compair, Worthinghton Creyssesnac, Ceccato, Mark . . . )

Industrijski cileri italijanskog proizvodjača MTA , program industrijskih cilera rashladne snage od 1,4 do 1718 kW za hlađenje industrijskih procesa i obezbeđivanje kontantne temperature fluida

Generatori azota ( Nitrogen generatori ) , slovenačkog proizvodjača OMEGA AIR d. o. o.   predstavljaju opremu za proizvodnju azota visoke čistoće od 90 - 99,9999% koji svoju primenu nalaze u prehrambenoj industriji ( industrija proizvodnje sokova, mlečnih proizvoda, kafe, vina. . . ), hemijskoj industriji, u oblasti elektronske industrije, laserskog sečenja. . .

Projektovanje i montaža aluminijumskih instalacija za komprimovani vazduh, pneumatskim priključcima vodećeg italijanskog proizvodjača AIGNEP INFINITY.   Aluminijumska instalacija predstavlja najmoderniji, najkvalitetniji i najbezbedniji izbor kada je u pitanju kretanje fluida pod pritiskom, kao što je komprimovani vazduh a ono što je izdvaja od ostalih sistema jeste manji pad pritiska, bolji protok usled većeg unutrašnjeg prečnika cevi, postojanost u svim vrmeskim uslovima (-20 C do +80 C), plastificirana spoljna površina, izuzetno jednostavna montaža, duži radni vek. . .

Kompresorske glave / pumpe italijanskog proizvodjača ABAC, kapaciteta od 255 - 2.770 l/min za motore snage od 1.5 kW do 18.5 kW.

ID Oglasa: #72392500
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.