slika
slika
1 od 2

HAINA Kilo ključ 28-210nm

2.600 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
83
5
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Alati
Član od 11.04.2013.
kp izlog

Model : HA-2156

moment ključ ima funkciju podešavanja momenta kojim želimo da zategnemo zavrtnje ili navrtke. Kontrola ovog parametra je veoma važna u profesionalnim aplikacijama, posebno kada se sklapaju složeni uređaji. Željena vrednost obrtnog momenta se podešava okretanjem prstena na ručki ključa sa tačnošću od 1 Nm.

Ključ ima kvadratni vrh za pričvršćivanje 1/2" utičnica. Alat ima dugačku ručku (460 mm) koja vam omogućava da zategnete šrafove obrtnim momentom u opsegu od 28 do 210 Nm. Napravljen od visokokvalitetnog CrV čelika. vrsta čelika ima odlične upotrebne osobine izuzetno je otporna na habanje i velika opterećenja. Zahvaljujući finozrnoj strukturi odlivci ove legure imaju veoma tvrdu površinu. Ključ se odlikuje visokom funkcionalnošću i odličnim tehničkim parametrima.

 

Funkcija: 1. Navlaka od legiranog čelika CR-V, sa hromiranom površinom, glatka, bez ivica. 2. Ugrađeni zavrtanj za zaključavanje za održavanje potrebnog podešavanja obrtnog momenta. 3. Dvosmerni dizajn, može se koristiti za levu ili desnu stranu. Opis: Stanje: 100% potpuno novo Broj artikla: moment ključ Materijal: 45 čelik + hrom-vanadijum čelik Boja: Kao što je prikazano na slici Opcioni tip: brzo otpuštanje bez dodataka, fiksiranje bez pribora, sa priborom za brzo otpuštanje, fiksiranje sa dodacima Opseg tačnosti: tačnost unutar +/- 4% Podešavanje opsega obrtnog momenta: 28 - 210 Nm (njutn metara)

   
ID Oglasa: #146034289
Informacije


sve porudžbine zaprimljene do 13h saljemo isti dan

ukoliko želite da poručite željeni proizvod

ostavite podatke za slanje

ime i prezime

ulica i broj

poštanski broj i mesto

kontakt telefon

 

zbog obima posla lično preuzimanje radnim danima 16-18h uz prethodni kontakt

POSETITE I NAŠ KP IZLOG
IMAMO DOSTA DRUGIH ZANIMLJIVIH STVARI

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.