slika
slika
1 od 2

Premaz za uklanjanje i sprečavanje rđe

750 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
54
6
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nino
Član od 16.04.2020.
Svi oglasi

Uz pomoć ovog sredstva za uklanjanje rđe možemo efikasno očistiti površinsku rđu i zaštititi metalnu površinu od dalje korozije!

  • Netoksični i bezbedan za upotrebu, multifunkcionalni gel transformiše postojeću rđu u crnu zaštitnu barijeru koja je otporna na vremenske uslove i metalnim predmetima vraća svežu završnicu. Pruža više nego dvostruko veću zaštitu od rđe i korozije.
  • Tretman je na bazi vode i nezapaljiv je. Nije toksičan i ekološki je prihvatljiv tako da je pogodan za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.
  • Visokotehnološki završni premaz vratiće zdrav izgled na zarđalim gvozdenim kapijama, ogradi, čeličnim šipkama, mašinama, sudoperu, gvozdenim i metalnim površinama na automobilima, šasijama automobila, kontejnerima za smeće, opremi, lancima i slično… Gde god se pojavi trag rđe,  efikasno i trajno je zaustavlja i sprečava od širenja.
  • Nije potrebna nikakva komplikovana priprema i brušenje zarđale površine pre premazivanja. Dovoljno je jednostavno očistiti površinu od prašine, mrlja od ulja i slično a zatim premazati površinu. Nakon 10 minuta rđa će nestati i pojaviće se crni prajmer.
  • Materijal:  Tečnost metalik boje na vodenoj bazi
  • Kapacitet:  100ml
  • Paket uključuje:
    – 1 x pakovanje metalik boje.
ID Oglasa: #159465144
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.