slika
slika
slika
1 od 3

Ručna plevilica 20 cm Irgot Tools 020562

3.590 dinFiksno

Beograd
Novo
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Volim svoj dom
Član od 16.11.2018.
Svi oglasi

Ručna plevilica 20 cm Irgot Tools

Planirate da doterate baštu ali  vam treba pomoć u uklanjanje srednjeg i visokog korova? Moćna i praktična, ručna plevilica Irgot Tools je  napravljena od visokokvalitetnog čelika, pomaže u obradi zemljišta i odstranjivanju korova.   Plevljenje zemljišta ume da bude zamoran i dosadan posao, ali je od velike važnosti za napredak vaših biljki. Pored toga što će vaša bašta izgledati urednije i lepše, zemljište bez korova omogućava dovoljan prinos hrane i vode za vaše sadnice. U zemljištu se nalaze hranljive materije koje su potrebne vašim biljakama kako bi rasle i razvijale se. Ukoliko je zemljište zatrpano korovima, oni će se dalje šriti i koristiti hranu koja je inače namenjena za vaše biljke. Takođe, rizikujete da korovi prenesu razne biljne bolesti na vaše biljke i tako unište vaš trud i rad u bašti.  

Pomoću oštrih sečiva, napravljenih od okaljenog manganskog čelika, ručna plevilica 20 cm Irgot Tools sa lakoćom uklanja i najupornije korove iz vaše bašte, plastenika ili vrta. Pored toga što oslobađa tlo od korova, ručna plevilica 20 cm Irgot Tools dodatno olakšava obradu zemljišta i čini ga mekšim i rastresitijim. plevilica je podobna za uklanjanje i nižih korova. Efikasno uklanja korove svojim moćnim noževima, čineći postupak obrade zemljišta brzim i lakim .  Zbog jednostavnog dizajna, naša napredna plevilica koristi se i za plevljenje oko sadnica bez brige da će ih oštetiti.  Nakon što ste pomoću naše moćne plevilice oslobodili zemlju od korova, iskoristite inovativni riljač da dodatno omekšate zemlju. Ako želite da zemlja bude mekana i rastresita dodatno je obradite efikasnom frezom koja zaranja u tlo i fino ga drobi.    

 

Karakteristike:

Beta osigurač,  

Boja: crveno/crna,  

Čelična cev 3/8 cola,  

Dimenzije: 32x21x19cm,  

Flah 30x5mm,  

Kaljeni manganski čelik 3mm,  

Konusna bešavna čelična cev 3/4 cola,  

Lim 2mm, Ø 125 mm,  

Osovina Ø 12mm,  

Težina: 1.75kg 

Za borbu protiv srednjih i visokih korova

Poseduje i dva oštra tanjira napravljena od čvrstog manganskog čelika debljine 3mm.

Bez držalje (možete naći u poljoprivrednoj apoteci) Ukoliko želite da obradite veću površinu, koristite plevilicu od 20cm. Dodatno oštrenje noževa nije potrebno Ako plevite veće površine, duža držaljka je bolja opcija jer možete da plevite stojeći bez straha da će vas zaboleti leđa  

 

Cena dostave: 540 RSD

 

ID Oglasa: #165295397
Informacije

Mi smo registrovana firma sa preko 15 godina rada

Radno vreme: 8-16 h radnim danima i subotom

Uz svaki proizvod se dobija fiskalni račun, važi standardna zakonska garancija za sve porizvode( sačuvati račun nakon kupovine)

Svi proizvodi su novi i fabrički upakovani

Za sve informacije nam se obratite porukom u dm, ili na telefone:

064/8296985,  011408-2174

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.