slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Ručni rezač stakla

2.199 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
45
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Ručni rezač stakla je savršen alat za svakoga ko se bavi obradom stakla ili želi da izvede precizne rezove na staklenim površinama.
Ovaj praktičan alat kombinuje efikasnost i preciznost, čineći proces sečenja stakla bržim, lakšim i sigurnijim nego ikada pre.

Ručni rezač stakla opremljen je oštricom od kvalitetnog čelika koja omogućava glatke i precizne rezove. Ova oštrica je izdržljiva i lako se menja kad postane tupa.
Ergonomska drška rezača stakla pruža udobno držanje i optimalnu kontrolu tokom sečenja. Ovo smanjuje umor ruku i omogućava veću preciznost.

Ručni rezač stakla koristi se za sečenje staklenih ploča, ogledala, staklenih flaša i drugih staklenih površina. To je nezamenjiv alat za staklorezce, umetnike, majstore i hobiste koji zahtevaju precizno sečenje stakla za svoje projekte.
Ovaj proizvod ima funkciju automatskog punjenja ulja kako bi točak za brušenje bio podmazan tokom upotrebe. Otporan je i dobro napravljen, što omogućava da sečete staklo bez napora.

Ručni rezač stakla je alat za sve koji se bave obradom stakla ili imaju projekte koji uključuju staklo. Njegova preciznost, praktičnost i sigurnost čine ga idealnim izborom za sve vaše potrebe u sečenju stakla. Ovaj alat će vam pomoći da postignete profesionalne rezultate i olakšaće vam rad, bez obzira na vaše veštine i iskustvo.

 

Karakteristike:  

  • Ručni rezač stakla
  • Dimenzije: 16cm x 12cm x 2,6 cm
  • Kompaktan za pakovanje sa ostatkom alata
  • Idealan za obradu različitih staklenih površina
  • Lako za upotrebu
  • Ergonomska drška za jednostavno korišćenje bez napora
ID Oglasa: #159766944
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.