slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Stega

300 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
439
7
pre 12 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

【PREMIUM STRUKTURA】- Čeljusti od 45# su otporne na habanje i produžavaju životni vek nakon visokofrekventnog gašenja. Telo Vise usvaja visokokvalitetno kovanje od livenog gvožđa HT250, koje ima dobru žilavost, visoku čvrstoću i izdržljivost. 【MOĆNA SILA STEZANJA】 - Vodiće strane stege su fino polirane, glatke površine. Prilikom stezanja radnog predmeta, kretanje je stabilno, pozicioniranje je tačno, a sila stezanja može doseći i do 19KN, što je pogodno za radne komade različitih veličina. 【VISOKO PRECIZNI VIJCI】- Zatvoreni dizajn štiti navojnu šipku i sprečava ulazak gvozdenih igle i drugih ostataka, što je pogodno za održavanje i čišćenje. Stege se mogu koristiti ne samo horizontalno, bočno, već i vertikalno, a njegova preciznost ostaje na 0,02 mm. 【HUMANIZOVANI DIZAJN】- Naši poroci su odvojivi za brzu zamenu. Jedinstveni dizajn pritiska nadole sprečava da radni predmet pluta tokom stezanja. Ojačana ručka posude je kardanskog dizajna, laka za rukovanje, fleksibilna i praktična za upotrebu. 【MULTIFUNKCIONALNI ALAT】- Širina čeljusti: 150 mm, Otvor čeljusti: 160 mm. Stege za glodanje su važan alat za montažere. Većina montera obavlja se pomoću škripca, kao što su testerisanje, turpijanje, dletenje i neki radovi na montaži i demontaži.

 

specifikacije Tip: Vise Visina čeljusti: 45 mm Širina čeljusti: 150 mm Otvor čeljusti: 160 mm Sirovi materijal: 45 # čelik Materijal kućišta: liveno gvožđe HT250 Materijal ključa: duktilno gvožđe KT500 Visina steza: 120 mm Maksimalna sila stezanja: 29 KN Bruto težina: 25,2 kg Dimenzije pakovanja (D k Š k V): 46 k 32 k 17 cm

 

sadržaj paketa 1 k 150 mm fiksni stezalj za čeljust 1 k rukohvat 1 k priručnik

ID Oglasa: #149307245
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.