slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Testera Lučna 530M

2.098 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

TESTERA LUČNA 530M

ŠIFRA: SMA 953167

TESTERA LUČNA 530MM
Opis proizvoda

Kvalitetna ručna testera za drvo sa nosačem lučnog oblika, metalnim primarnim rukohvatom i listom dužine 530mm. Ova testera omogućuje jednostavno i efikasno sečenje drveta.


Ručna testera visokog kvaliteta

Testera se isporučuje sa listom varijabilnih zubaca namenjenim za sečenje sirovog drveta. Sa svojim lučnim nosačem i čeličnom cevi zaštićenom lakom, nosač testere je veoma izdržljiv i pogodan za korišćenje sa obe ruke. Sa dužinom od 530mm, ovaj alat omogućuje brzo i precizno sečenje drveta.


Jednostavna izmena listova

Sistem klinskih držača omogućuje jednostavnu izmenu listova testere. Bez obzira na potrebu, možete lako promeniti list i nastaviti sa radom. Ova fleksibilnost vam omogućuje da se prilagodite različitim vrstama drveta i različitim situacijama.


Efikasno sečenje sa dva korisnika

Jedna od posebnih karakteristika ove testere je mogućnost sečenja učestvovanjem dva korisnika naizmeničnim povlačenjem testere sa suprotnih strana. Ovo vam omogućuje efikasnije i brže sečenje drveta. Sa ovom testerom, zajedničko sečenje drva postaje jednostavno i zabavno iskustvo.


Prednosti

  • Visokokvalitetna ručna testera za efikasno sečenje drveta

  • Jednostavna izmena listova za prilagođavanje različitim potrebama

  • Mogućnost sečenja sa dva korisnika za efikasniji rad

  • Izdržljiv i udoban nosač lučnog oblika sa čeličnom cevi


Nabavite svoju TESTERU LUČNU 530MM i uživajte u brzom i preciznom sečenju drveta. Ovaj alat će vam sigurno pomoći da završite sve vaše projekte sa lakoćom i efikasnošću. Naručite odmah i iskusite sve prednosti ove kvalitetne ručne testere!




ID Oglasa: #161602731
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.