slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Alat i Masine za Obradu Drveta

20 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
308
10
pre 10 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
064-591-22-66 Poziv 9 - 20 H
Član od 30.03.2012.
Svi oglasi

Stolarski alat, pile, razmetanje zubaca, oštrenje ručnih pila, dljeta, oštrenje dleta, tocila, svrdlo, ručne bušilice, turpije, popravak starih turpija, drveni čekići, klješta, probojac, alat za stezanje, alat za ručno rezanje nareza, uglomeri, libela, merila za dužinu, dijamant, rezanje stakla i alat za ostakljivanje, nož za kitovanje, lopatica za gipsanje, mašine za preradu drveta, pogonske mašine, mašine radilice, pogon, transmisija, ležaj, kaiševi, podmazivanje, gateri, pokretni gater, tračna pila, kružna pila, kružna pila za balvane, kružna pila za krajcenje, automati za oštrenje pila, sprava za izrezivanje zubaca, mašina ravnjača, mašina za oštrenje noževa, glodalica, kombinovana mašina, drvotokarski strug, . . .


Alat i Masine za Obradu Drveta Udžbenik za industrijske škole i učenika u privredi

 

Ivo Bajalo

 

Svjetlost Sarajevo 1956

 

164 str.

 

Retko

 

Solidno stanje, potpis, na vise mesta blede mrlje pri ivicama strana, neke strane talasaste, ipak sve je vidljivo i kompletno

 

Videti slike

ID Oglasa: #156862425
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.