slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mašina za pranje pistolja

1.500 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
759
10
pre 13 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Antesarabp@gmail.com
Član od 19.11.2009.
2 pištolja za prskanje.   U ažuriranoj verziji CLEAN GUN PRO® stroja za čišćenje pištolja za prskanje, mjerač vremena je s vanjske strane, što olakšava rad jer ne morate uvijek otvarati bočna vrata.   Nove stezaljke nosača za pištolje osiguravaju da su pištolji optimalno zaključani u stroju.   Proces čišćenja odvija se potpuno automatski u unaprijed podešenom vremenu od otprilike 1-5 minuta.   Stroj za čišćenje pištolja za raspršivanje CLEAN GUN PRO® može se koristiti u opasnim područjima, a radi komprimiranim zrakom preko snažne membranske pumpe koja se nisko haba.
 Posebnosti:
 Inovativna tehnologija i jednostavan rad
 Pouzdano i temeljito čišćenje svih komercijalno dostupnih pištolja za prskanje i alata za bojanje
 Ogromna ušteda otapala i radnog vremena
 Prikladno za sve boje i lakove topive u otapalima i vodi
 Robusna i otporna na trošenje membranska pumpa
 Tehničke specifikacije:
 Kapacitet: 2 pištolja za prskanje Vrijeme čišćenja (podesivo): 1 - 5 minuta Ulazni tlak: 2,8 - 4,2 bara Potrošnja zraka: 60 - 110 l/min Pumpa: visokotlačna membranska pumpa Spremnik od polietilena: 60 litara Količina punjenja Otapalo/sredstvo za čišćenje: max.   20 litara Dimenzije: 650 x 470 x 1000 mm (DxŠxV) Težina: 33,5 kg
ID Oglasa: #144375978
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.