slika
slika
slika
1 od 3

Pištolj za farbanje AUARITA NOVA LIGHT MINI LVMP - 16050005

4.450 din

Kučevo
Novo
1.273
43
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog


Mini pištolj za farbanje površina akrilnim, metalik bojama i lakovima, akrilnim prajmerom i gitom u spreju (prema preporuci proizvođača proizvoda). Može se koristiti uz boje na vodenoj bazi i poliuretanske boje. Pogodan za farbanje malih površina. Koristi se u modelarstvu, radionicama, farbanju lima i dr. Precizna izrada i kvalitet materijala obezbeđuju odličnu efikasnost nanosa čak i pri velikom tempu rada.

Tehničke karakteristike:

  • Potrošnja vazduha: 90-170 L/min
  • Mlaznica za farbanje: 0,5mm, 1.0
  • Kapacitet posude za boju: 250 ml
  • Ulaz za vazduh: 1/4″ .
ID Oglasa: #158071965
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.