slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pištolj za farbanje DeVILBISS DV1-C sa dig.manometrom

560 €

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
8.678
58
pre 13 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 13.02.2014.
Svi oglasi

Pištolj za farbanje DeVILBISS 
DV1 Clearcoat obezbeđuje željenu kontrolu i performanse koje su vam potrebne. Ovaj revolucionarni pištolj za farbanje (prskanje):
Omogućava ispravno atomiziranje za ispravnu primenu – stvarajući ravnomernu raspodelu finih, jednoličnih čestica koje bez napora navlažuju površinu i besprekorno se nanose na vertikalnim panelima.

Pruža optimalne performanse – maksimizirajući protok tečnosti i optimizujući atomizaciju, omogućavajući lakirerima da se brzo i efikasno kreću, a pritom primenjuju besprekorni finiš.
Omogućava lakoću upotrebe – omogućava lako podešavanje i lako prskanje – i može da replicira gotovo bilo koji finiš, praktično bez napora.

Nudi više snage i efikasnosti – stabilizuje brzinu vazduha uz optimizaciju pritiska vazduha potrebnog za atomiziranje laka, isporučujući stakleni, kao ogledalo sloj sa manje nanosa.
Poboljšava efikasnost prenosa – omogućava lakirerima da koriste manje materijala, imaju manje otpada i štede više vremena dovršavajući svaki posao.

ID Oglasa: #99004976
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.