slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

pneumacki cekic

300 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
126
2
pre 2 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Atika
Član od 19.11.2009.

Kontakt Tel viber ili preko kupujem prodajem

 

 

Sadržaj kutije: 1 x čelični vrh čekića (crni); 1 x ultra-meki plastični vrh čekića (crveni), 1 x mekani plastični vrh čekića (plavi), 1 x tvrdi plastični vrh čekića (žuti), 1 x aluminijski vrh čekića (srebrni)

 

 Snažni zračni dlanov čekić: 1000 otkucaja u minuti, jednostavno uklanjanje dijelova s jezičcima s daske za rezanje. maksimalni radni tlak od 125 psi;

 

 Višenamjenski zračni čekić: naširoko se koristi u punjenju bicikla/tijestu guma pastom, automobilskoj ploči, kožnoj površini, drvenim čepovima za kartice i tako dalje

 

 Međunarodni proizvodi imaju zasebne uvjete, prodaju se iz inozemstva i mogu se razlikovati od lokalnih proizvoda, uključujući prikladnost, dobne ocjene i jezik proizvoda, označavanje ili upute.

 

 Opis

 

 Opseg isporuke:

 1 x čelični vrh čekića (crni)

 1 x ultra mekani plastični vrh čekića (crveni)

 1 x mekani plastični vrh čekića (plavi)

 1 x tvrdi plastični vrh čekića (žuti)

 1 x aluminijski vrh čekića (srebrni)

 

 Idealan alat za popravak karoserije i montažu plastičnih umetaka.

 

 Snažni zračni čekić za dlan: 1000 otkucaja u minuti, jednostavno uklanjanje dijelova s jezičcima s ploče za rezanje. 125 psi maksimalni radni tlak.

 

 Višenamjenski zračni čekić: naširoko se koristi u punjenju/pritisku paste za gume za bicikle, automobilskoj ploči, kožnoj površini, čepovima za drvene kartice i tako dalje.

 

 Kompaktni automobilski čekić: lako se drži u dlanu i ima 5 različitih vrhova čekića za rukovanje svime, od mekog drveta i plastike do tvrdih metala poput čelika.

 

 Lagani pneumatski čekić: samo 1 kg, idealan za panele karoserije automobila, ugradnju klinova, mostova zaslona i tako dalje

ID Oglasa: #161911215
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.