slika
slika
slika
1 od 3

Valjak za krecenje

1.100 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
1.402
29
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar Pajic
Član od 19.09.2020.
Svi oglasi
NOVOOOO! ! ! ? ? ? Paint Roller Valjak Za Krecenje i Valjak Za Uglove 

Paint Roller clevere paintbrush valjak za krečenje mega set od 5 delova Od sada i dodatni mali valjak za neprisupacne povrsine kao trouglasti manji za farbanje uglova u kompletu Sa ovim mega setom uštedeće vreme koje provodite krečeći. Okrečićete zidove i plafone brzo i lako, bez kapanja, nereda i razlivanja boje.   Karakteristike:   Unutrašnji kontejner valjka se jednostavno puni farbom Valjak je pogodan za sve površine - od tapeta do spoljnjih zidova Boja unutar valjka se ne cedi i ne razliva, tako ćete uštedeti Mekan sunđer je uvek natopljen bojom, lagana drška omogućava jednostavnu upotrebu Valjak se može puniti svim vrstama farbi Lako se čisti, isperite valjak pod jakim mlazom vode i tako ćete isprati i unutrašnjost valjka i drške Specijalna ponuda:   1x Paint Roller valjak zapremine 700ml 1xPaint roller manji valjak zapremina 250ml 1x paint roller za uglove 1x Posuda za dolivanje boje 1x Posuda za cedjenje valjaka 1xTeleskopska sipka za valjak iz dri dela.
Beograd moze licno.
Slanje post expresom.
Nisam uvek u mogucnosti da se javim, slobodno mi posaljite sms ili mi ovde posaljite poruku. Pogledajte i moje druge oglase.
ID Oglasa: #101768582
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.