slika
slika
slika
slika
1 od 4

Digitalni detektor PMD 7 13030

5.639 din

Grocka
Novo
1.368
13
pre 14 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Boris
Član od 04.04.2016.
kp izlog

O trenutnom stanju i raspolozivosti, kontaktirajte nas.
Bosch PMD 7 Digitalni detektor. Neophodno za hobi majstore: bezbedno bušenje. Ali kako će znati gde prolaze građevinski nosači, cevi ili kablovi u zidu? Bosch detektor PMD 7 pouzdano pronalazi gvožđe, negvozdene metale i električne vodove do dubine od 7 cm. Sistem semafora i tonovi upozorenja signaliziraju mesta na kojima je bolje da ne bušite. Mesto bušenja može da se označi pomoću procepa za markiranje. Zahvaljujući upravljanju jednim dugmetom i automatskom kalibrisanju, PMD 7 je prikladan i za početnike. Glavne karakteristike proizvoda: Bezbedno i pouzdano pronalaženje električnih vodova i predmeta od metala, LED sa sistemom semafora pokazuje gde možete da bušite, intuitivno i jednostavno upravljanje jednim dugmetom. Dalje prednosti proizvoda: Automatsko kalibrisanje, zvučni signal upozorenja,
meki rukohvat. Zeleni bosch profesionalan alat mogu ga koristiti kako profesionalci tako i puki amateri. Ključni tehnički podaci:
Dubina dometa, čelik, maks. 70 mm
Dubina dometa, bakar, maks. 60 mm
Dubina dometa za vodove pod naponom, maks. 50 mm
Kalibracija automatska. Pakovan u originalnom metalnom pakovanju. Zemlja porekla Germany. Garancija 2 godine.

Za sve potrebne informacije o kolicini i raspolozivosti, kontaktirajte nas.
Uz robu se dobija fiskalni racun.
Zvati tel. od 08:16h, subotom od 08:15h ili kontaktirajte porukom na kupujem prodajemu u bilo koje vreme.
Troškove isporuke brzom poštom snosi kupac.
Roba se šalje pouzecem.
ID Oglasa: #34165724
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.