slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Laser samonivelusuci HILDA za nivelaciju

6.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
179
5
pre 14 dana
Electronics
Član od 07.11.2016.
Svi oglasi

Opis
Report Item
• Super moćni laserski nivelir: HILDA 16/12 Lines Laser Level je moćan alat koji vam može pomoći da postignete precizna mjerenja s lakoćom.

 

• Tehnologija samoniveliranja: Sa svojom tehnologijom samoniveliranja, ovaj laserski nivelir može pružiti tačna očitavanja čak i na neravnim površinama.

 

• Horizontalno i vertikalno mjerenje od 360 : Ovaj laserski nivo može mjeriti i horizontalno i vertikalno, što ga čini raznovrsnim za različite projekte.

 

• 16 mernih linija: Sa 16 mernih linija, ovaj laserski nivelir može pružiti precizna očitavanja i olakšati identifikaciju problematičnih područja.

 

16/12 Lines Laser Level zelena linija Samonivelirajući 360 Horizontalni I Vertikalni Super Snažni laserski Nivelir zeleni Beam laserski nivo

 


Specifikacije instrumenata

Horizontalna/vertikalna poprečnost: ± 0,2 mm/10 m

Raspon automatskog niveliranja: ±3

Vodootpornost: IP-54

Radni opseg: oko 25 min prečnika

Radno vrijeme: oko 5 sati

Radna temperatura zelenog svjetla:

Radna temperatura plave svjetlosti:

Radna temperatura crvenog svjetla: -20 ℃ ~ 50 ℃ (potrebno je personalizirano)

ID Oglasa: #162390770
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.