slika
slika
slika
1 od 3

Laser za nivelaciju l, Replika dewalt 1/1 DF088K-XJ

6.499 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
46
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
solarne lampe
Član od 01.03.2024.
Svi oglasi

laser projektuje svetle horizontalne i vertikalne linije sa izuzetnom preciznošću za različite primene nivelisanja i rasporeda kao što su postavljanje podnih i zidnih pločica.
laser je tačan do 1/4 inča na 10 stopa i ima radni opseg do 50 stopa. Pulsni režim punog radnog vremena omogućava upotrebu sa detektorom za dalje proširenje dometa do 165 stopa. Njegova integrisana magnetna okretna baza i navoj od 1/4 inča omogućavaju pričvršćivanje u ravni sa metalnom šinom i čelikom. Projektuje svetle ukrštanje horizontalnih i vertikalnih linija Održava punu osvetljenost za vidljivost i proširuje domet Ekstremna preciznost unutar 1/4 inča na 10 stopa Koristi se za širok spektar aplikacija za nivelisanje i raspored Idealno za postavljanje podnih i zidnih pločica Ugrađena magnetna osovina za montažu na metalne površine Koristi AA baterije Specifikacije: Preciznost: ± 1/4 inča na 10 ft. Tip baterije: alkalna Opseg vidljivosti u zatvorenom prostoru: 50 stopa. Boja laserskog zraka: crvena Radni opseg: 50 ft. Domet sa detektorom: 165 ft.

ID Oglasa: #165298460
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.