slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Majstorski metar za merenje dužine do 50m

2.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Majstorski metar dužine 50 metara je profesionalni alat koji se koristi za precizno merenje dužina u građevinarstvu, arhitekturi, i drugim industrijskim sektorima. Naš metar je dizajniran da pruži tačne i pouzdane rezultate i omogući korisniku da efikasno obavlja različite zadatke koji zahtevaju precizno merenje.

Osnovna karakteristika ovog metra je dužina od 50 metara, što ga čini posebno pogodnim za radove koji zahtevaju merenje većih udaljenosti. To omogućava korisniku da izmeri velike razdaljine bez potrebe za čestim premeštanjem metra.

Dodatna prednost ovog majstorskog metra je prisustvo dodatka za kačenje. Taj dodatak je postavljen na jednom kraju metra i omogućava korisniku da ga sigurno pričvrsti na različite površine, poput ivica zidova ili šipki, što olakšava merenje na različitim visinama i štedi vreme.

Pored toga, ovaj majstorski metar ima i praktičnu ručku za lakše držanje. Ručka je ergonomski dizajnirana kako bi korisnicima omogućila udobno držanje metra tokom dugih radnih sati. To smanjuje zamor ruku i olakšava rukovanje metrom tokom upotrebe.

Koristeći ovaj majstorski metar veoma brzo i precizno izvršićete sve zadatke merenja koji su im potrebni u njihovim projektima. Bez obzira da li se radi o građevinskim projektima, inženjerskim radovima ili bilo kojim drugim aktivnostima koje zahtevaju tačno merenje dužina.

Karakteristike:

  • Dužina 50m
  • Poseduje dodatak za kačenje, može se postaviti na kaiš pantalona kako bi uvek bio pri ruci
  • Pruža tačne i pouzdane rezultate
  • Omogužava lako rukovanje čak i neiskusnim majstorima
  • Lako se sklapa i prenosi
  • Ručka pruža udobrno držanje i smanjuje zamor ruku tokom upotrebe
  • Idealan za arhitetkuru, građevinske i inžinjerske radove
  • Savršen za kućnu upotrebu
ID Oglasa: #155315132
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.