slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Profi tester utičnica i FID sklopke + Beskontaktna glimerica

4.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
871
23
pre 5 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mr. N
Član od 30.04.2014.
AKCIJA - PROFI SET (šuko tester + indukcioni tester)

Inteligentna profesionalna indukciona "olovka" za detekciju napona  sa LED displejom - profesionalni detektor naizmenicnog napona sa beskontaktnim testom 12V - 1000V sa pregršt funkcija

* BATERIJE se isporučuju sa uređajem!

Zahvaljujući bezkontaktnoj - indukcionoj tehnologiji uopšte ne morate da dodirnete žicu ili utikač "tester - olovkom", dovoljno je približiti njen vrh da biste postigli željeni rezultat. Zvuk koji olovka proizvodi Vas precizno obaveštava o naponu - voltaži, a LED svetla na displeju znatno olakšavaju rad u mraku! Olakšajte sav rad sa strujom i izmerite napon, detektujte fazu, nulu ili prekid bez brige za bezbednost!  

  • Korišćenjem ove olovke možete izmeriti voltažu - napon bilo koje žice bez fizičkog kontakta!  Lako se koristi – Dovoljno je da približite olovku bilo kojoj žici i ona će izmeriti napon struje koja prolazi kroz nju.
  • Veliki raspon merenja Zahvaljujući velikom rasponu merenja možete izmeriti voltažu skoro svake žice.
  • Potpuno bezbedno –  Dok koristite ovu glinericu, žicu ne morate da dodirnete, a time ne brinete o udarima struje, potpuno je bezbedna.
  • LED svetla Olovka sadrži LED svetla koja osvetljavaju vrh olovke i olakšavaju rad u mraku!
  • LED HD displej - Ovaj tester napona je opremljen LED ekranom koji u zavisnosti od detekcije vrste žice svetli crveno ili zeleno
  • Detekcija prekida žice - Ovaj sofisticirani uređaj može da detektuje tačnu lokaciju prekida strujnog kola - žice
  • Detekcija faze i nule - Uređaj je sposoban da automatski detektuje dal kroz žicu prolazi nula ili faza! Ukoliko detektuje fazu, uređak će blinkati crveno, ekran će pocrveneti i početi da pišti brzo  Ukoliko detektuje nulu, ekran će pozeleneti i početi sporo da pišti


Inteligentni digitalni tester utičnica - šuko ispitivač i RCD tester (tester fidove sklopke)
Ispitivač kućnih utičnica 220V / tester šuko utičnica sa testom za fid (fidova) sklopka

Da li Vam je dosta i muka da razvlačite produžne kablove po kući iz razloga što Vam je neka od utičnica neispravna. Ima rešenja! Uz pomoć inteligentnog ispitivača utičnica, vrlo brzo, za 5 sekundi jednostavno detektujte problem SVAKE utičnice u Vašem stanu ili kući!  

Postoji mnogo neispravnih utičnica (što zbog majstorluka pojedinaca - amatera, što zbog dotrajalosti), a da sami korisnici istih nisu ni svesni, dok se ne dogodi neka havaria/ problem, počev od uzemljenja pa sve do obrnutih faza i nula, zbog kojih neretko crkavaju potrošači/uređaji!


Pametno, brzo, jednostavno

- Digitalni tester utičnica može brzo da testira utičnicu, povezanost, uzemljenja, faze i nule, napon instalacije, prema zahtevu i da li sistemi zaštite domaćinstva rade dobro ili ne kako bi osigurali električnu sigurnost u domaćinstvu.


RCD dugme za testiranje FID sklopke

- Sa jednim dugmetom za test ovaj svestrani ispitivač proverava ispravnost ožičenja utičnice i funkciju zaštite koju pruža Fidova sklopka, dal će zaštita odreagovati ispravno u slučaju nekog električnog incidenta. Testira Vaš sistem zaštite kako bi osigurao električnu sigurnost u domaćinstvu. Bolje je zaštititi svoju sigurnost od rizika električnog udara.


7 različitih detekcija grešaka

- Uz pomoć LED indikacije inteligentnog testera utičnice detektujte tačan problem Vaše utičnice
Correct - Utičnica ispravna
Ground Open - Utičnica nije ispravno uzemljena
Neutral Open - Nula nije povezana ispravno
Live/NEU Reverse - Obrnuto povezane faza i nule
Live/GRD Reverse - Obrnuto povezane faza i uzemljenje
Live Open - Faza nije povezana ispravno (otvoreno strujno kolo)
Live Ground Reverse Missing Ground - Faza i uzemljenje obrnute, nema uzemljenja


ABS izolovano kućište, sigurno i izdržljivo

- Kućište otporno na udarce čini proizvod izdržljivijim i otpornim na padove i uništenje

Digitalni LED displej

Vrlo svetalo displaj omogucava rad i u mrklom mraku. Na displeju možete pročitati sve parametre napon rcd test i dal je sve ispravno povezano u vašoj instalaciji. Displej svetlo zeleno ako je sve ok, ako ima neka greška na instalaciji, svetli crveno

Svetleći LED indikatori

- Svetlosni LED indikatori su jasno označeni na poleđini samog uređaja. Zeleni LED indikatori mogu se jasno videti na jakom sunčevom svetlu.   LED indikatori su jakog inteziteta, tako da se može videti tabela i koristiti u mraku.


Jednostavan za upotrebu

- Sa tri indikatora i detaljnim objašnjenjem, inteligentni tester šuko utičnice lako se koristiti. Ima jasnu tablicu grešaka koja se lako čita


Široka upotreba

- U skladu sa CE, FCC, RoHS sigurnosnim standardima. Kao opšte sredstvo za merenje, široko se koristi u školi, laboratoriji, fabrici i drugim društvenim oblastima. Uz inteligentni tester uštedećete puno vremena u dijagnostikovanju problema sa utičnicama!


Kompaktan i lagan

- Lagan 51g i kompaktne veličine (65 mm x 62 mm x 56 mm), lak za nošenje i skladištenje



pakovanje sadrži:
--------------------
- Inteligentni tester utičnica
- Inteligentni šuko tester
ID Oglasa: #130680453
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.