slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Trotec LD 6000 detektor curenja vode i gasa

Kontakt

Velika Plana
Kao novo - nekorišćeno
31
1
pre 11 dana
Odgovara na 71% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Alati I Oprema
Član od 21.03.2020.

Cena je 1200€.

Stanje perfektno, kao novo.

Opis:

LD6000 otvara raznovrsne moguénosti upotrebe za analize gubitka vode: Akusticno pronalazenje tacke sa visokoosjetljivim podnim mikrofonima, pronalazenje rupa tragovima gasa u vodovodima, pronalazenje putanja na metalnim i nemetalnim cevovodima - ili kontrole dihtunga spojnica cevi i brtvi. Opsiran pribor opreme kao sto je podni, kontaktni i stapni mikrofon, LD6000 cine i univerzalnim resenjem za brza, pouzdana pronalazenja rupa.

LD6000 nudi korisnicima sirok spektar opcija podesavanja za brzo i precizno lociranje curenja i njime se moze upravljati preko ekrana osetljivog na dodir ili dugmadi i rotirajuéih kontrola. Razlicita predpodesavanja za mnoge tipine aplikacije su dostupna u brzom pristupu, filteri i drugi parametri se naravno takode mogu individualno konfigurisati.

Odkriva sve vrste curenja vode i gasa kako pod zemljom tako i u zidu

Prodaje se u kompletu kao sa slike a cena mu je tacno upola manja od cene novog uredjaja.

Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju takodje moguca kratka obuka ako niste bili kotisnik ovakvog uredjaja.

ID Oglasa: #165673191
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.