slika
slika
slika
1 od 3

Ulozci stopala sa magnetom

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi online
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Ulošci za obuću sa magnetima Bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Uz pomoć ovih magnetnih akupresurnih uložaka držanje tela postaje idealno jer je telesna težina ravnomerno raspoređuje, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje. Ovi ulošci pomažu da rešite brojne probleme: Neprijatan osećaj da su vam stopala teška Trnjenje stopala Ubrzavaju cirkulaciju ne samo u nogama, vešć u čitavom organizmu Lišavaju vas bolova u nogama (ne samo u stopalima, već i listovima, kolenima) Sprečavaju da vam listovi i prsti na nogama otiču i stvaraju neprijatnost Svojim reljefima vrše blagu prijatnu masažu stopala Otklanjanju neprijatnosti koje sa sobom nose RAVNI TABANI U čemu je tajna? "Iglice" po površini uloška blago i prijatno masiraju noge, a pritiskom težine tela na magnete se vrši AKUPRESURA na određene tačke stopala. 1 uložak ima u sebi 18 magneta Veličina u ponudi: dužina gazišta neisečenog uloška je 30 cm Na ulošcima se nalaze linije iznad kojih je naznačena dužina i pre upotrebe je potrebno skratiti ih makazama do željene dužine (ako uopšte ima potrebe za skraćivanjem) Za koga su ovi ulošci? Za one koji dugo stoje (kuvari, šankeri i sl. ) Za one koji mnogo hodaju (konobari, komercijalisti itd. ) Za one koji imaju ravna stopala Za sportiste Mogu da se nose i preventivno Rešite već danas sve probleme sa stopalima i kičmom po neverovatno dobroj ceni sa popustom.

ID Oglasa: #165883848
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.