slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Četka za prašinu

1.900 din

Aleksandrovac
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Violeta Andjelkovic
Član od 28.06.2023.
Svi oglasi
 ♨️♨️četka za prašinu♨️♨️
?Lako savijanje i odstranjiva drška?
        1+1 kom

?Ova četka za prašinu je dizajnirana sa lako savijajućom i odstranjivom drškom, što vam omogućava da lako čistite različita mesta! Mikrofiber tehnologija omogućava brzo zadržavanje prašine, prljavštine i alergena, tako da možete bez napora čistiti!

➡️Dostupnost teško dostupnih mesta

➡️Četka za prašinu sa dugom drškom lako dopire do pukotina, uglova i mesta koja su teško dostupna ili se ne mogu normalno očistiti. Dizajn sa rupom za kačenje omogućava jednostavno skladištenje.

➡️Jednostavno čišćenje

➡️Ova četka za prašinu je jednostavna za čišćenje. Možete je direktno oprati vodom, zatim je ocediti i omogućiti prirodno pufnast izgled mikrofiber četke!

➡️Visok kvalitet

➡️Četke za prašinu sa drškama su izuzetno kvalitetne, a mikrofiber materijal neće otpadati i može se koristiti nebrojeno puta.

➡️Ove četke su pogodne za korišćenje u kuhinjama, kupatilima, vešerajima i garažama. Mogu se koristiti za čišćenje podova, pločica, toaleta, tepiha, presvlaka, radnih površina, kao i šporeta.

➡️Uz ovu četku za prašinu sa dugom drškom, možete lako i efikasno očistiti prašinu i prljavštinu sa teško dostupnih mesta u vašem domu.

➡️Uživajte u čistom i svežem okruženju uz pomoć ove praktične četke za čišćenje!
?Za narudžbinu ostavite u inbox;
✔️ IME I PREZIME
✔️ULICU I BROJ
✔️MESTO I POSTANSKI BROJ
✔️BROJ TELEFONA
?Dostava brzom postom
ID Oglasa: #163629469
Informacije

Slanje robe brzom postom 

Isporuka od 1-3 radna dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.