slika
slika
1 od 2

KARCHER Aparat za pranje vozila K2 UNIVERSAL 1400 W

12.210 din

Čurug
Novo
140
3
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

to59069

 

Kompresorski čistač K 2 Universal Edition za tili čas čisti stepenice od mahovine, obrasle zidove od korova i prljave baštenske alate do blistavog sjaja. Kompaktan uređaj je izuzetno pogodan za sve potrebne zadatke čišćenja oko kuće i u dvorištu. Sa rotirajućim mlazom za prljavštinu mogu se ukloniti i tvrdokorne prljavštine. Mala težina i ugrađena praktična ručka za nošenje služe za udoban transport K 2 Universal Edition do mesta korišćenja. Za dodatni komfor brine se Quick Connect sistem tako da se crevo za visoke pritiske, dužine 3 metra, preko brze spojnice jednostavno priključuje i odvaja sa uređaja i pištolja. Sav isporučeni pribor može se lako skladištiti na K 2 Universal Edition. Za to se brinu dobro osmišljeni držači na uređaju. Tako je priključni kabl uredno pospremljen u integrisanoj torbici za kabl.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #148664858
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.