slika
1 od 1

Puska za pranje i ciscenje auta,multifunkcionalni pistolj

1.599 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
12
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jeftino.shopp
Član od 23.03.2024.
 

Puska za pranje automobila


Water Zoom je multifunkcionalni perač i dodatak za baštensko crevo koji vam omogućava da vrlo jednostavno operete bilo koju površinu. Bilo da želite oprati automobil, kuću, terasu, baštenski nameštaj ili čak prljave patike, Water Zoom je savršeno rešenje za vas.
Water Zoom je opremljen sa nekoliko različitih nastavaka koji vam omogućavaju da prilagodite pritisak i mlaz vode, u zavisnosti od toga koju površinu želite da operete. Ovi nastavci uključuju standardni mlaz vode, rotirajući mlaz vode, mlaz vode u obliku lepeze itd. . .
Water Zoom je izrađen od kvalitetnih materijala i veoma je izdržljiv. Ovaj proizvod je pogodan za korišćenje u svim vremenskim uslovima i nećete morati brinuti o tome da li će se oštetiti tokom dugotrajne upotrebe.
ID Oglasa: #166204916
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.