Albert djordjevic

Kraljevo

Član od: 07.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam navedeni uređaj kao ispravan od člana. Probao sam da ga koristim, ali nije bio ispravan. Zahtevao sam da vratim uređaj, a da mi prodavac vrati novac. Prodavac nije imao novac, pa je predložio da popravi uređaj o svom trošku. Izašao sam u susret i poslao sam mu uređaj nazad. Ovo se dešavalo u decembru. Od tada nema ni uređaja ni novca.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu navedeno da je zvucnik ispravan i da sve radi. Nakon kontakta mi je receno da samo softver treba da se updatuje. To nije bio slucaj, vec je zvucnik morao u servis gde je ustanovljeno da popravka zahteva promenu cele ploce a cena je preko 150€. Kada sam prodavca obavestio sa ovom informacijom rekao je da ga je vec nosio u servis i da su rekli da ne umeju da poprave nego da mora da se salje u Beograd. Ponudio sam da vratim zvucnik prodavcu za manje novca nego sto mi ga je prodao, ili da mi uplati deo novca nazad posto me obmanuo opisom oglasa, ali odgovor je izostao, poruke izignorisane. Savetovao bih da zaobidjete ovog prodavca.
momak kao prvo ono je sto sam reko tebi sto se ne isplati na tu cenu

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Albert je za izbegavanje. Opisuje netacno predmete, Komunikacija nikakva posle preuzimanja paketa, Dogovor nije ispostovan, jer je posla neispravan sony totalno i ako je receno da je jedan ispravan samo ne radi hdmi, a drugi da je sve okej. Posle vise od 2meseca pokusavanja da se resi problem, ovo me je blokiralo na VIBERU i blokiralo moj broj telefona i ako je rekao da ce poslati drugi sony u zamenu za ovaj sto je poslao neispravan, a naplatio kao ispravan. Covek izbegava licno preuzimanje i stalno trazi i izmislja neke razloge. Protiv Alberta Djordjevica je podneta krivicna prijava. IZBEGAVAJTE GA U SIROKOM LUKU NI ZA KAKVU SARADNJU I AKO USPETE DA GA NAGOVORITE LICNO DA PREUZMETE PREDMET! POGLEDAJTE 10 PUTA! !! !

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao ga IZRICITO da li radi otisak prsta, naveo da RADI, stize telefon i ne radi uopste, takodje ni ostalo nije u najboljem stanju! !!
telefon kao prvo niste ni preuzeli a kazete da ne radi otisak zovi te me na kameru I da vidimo to

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobiđite ga u širokom luku! Prodaje krajnje loše i neispravne telefone, a navede možda jednu manu, od 10 mogućih koliko ih ima sam telefon! Uplatio sam mu za dva minuta novac na žiro račun, poslao mi telefon upakovan u kućište od drugog telefona, razbijenog ekrana i pokvarenog slota za punjenje! Na molbu da mi vrati novac, počeo da izmišlja i da LAŽE. .. uredno prijavljen organima ! !! Pa sad dok ja čekam svoj novac Nazad, svi vi pametni koji pročitate komentar ne morate da čekate ništa, nego samo zaobiđite istog!
telefon je takav kakav je bio radio je ulaz za punjenje I nije bio naprsnut ja sam reko vraticu ti kad budes namestio
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.