Alberto Dabić

Pančevo

Član od: 23.12.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek ispao nekorektan maksimalno. Dogovorili smo se da mu donesem laptop u Pancevo da ga pogleda i otkupi po navedenoj ceni. Kada sam ga upitao da li je ozbiljan kupac rekao je da jeste i da uzima sigurno, pitao sam ga to jer nisam hteo bezveze da vucem tezak laptop u Pancevo, jer sam iz sela 35km dalje. Potrosio sam 400din za put. I sve to da bi mi covek na kraju kada ga je pogledao(opis i slike indenticno odgovaraju laptopu) "nudim ti 5000din za njega". Pritom cena je bila 7300 sto je vec bilo jeftino i bila je od strane mene naknadno spustena sa 8500din. Na kraju ga nije uzeo, jer, naravno, nisam hteo da poklonim laptop. Bezveze sam izgubio vreme cekajuci coveka celo jutro, potrosio novac za put i bezveze vukao laptop u oba pravca! ! Apsolutno neprofesionalno ponasanje za odraslu osobu! Izbegavati! !
Pa sto nisi napisao da ti nisi ispostovao dogovor i dosao u dogovoreno vreme tacnije do 9 ujutru a obecao si i pre 9 zvao sam te uporno od 7:30 bio si nedostupan i tek nesto pre 9 sam te dobio da bi mi tada rekao da nisi imao bus da dodjes... ja sam morao da odem zbog svojih obaveza jer i ja nisam iz Panceva i ja sam potrosio za benzin da bih dosao tog dana... nego smo se tog istog dana sasvim slucajno sreli u naselju Topola u Pancevu al sasvim slucajno bez dogovora i tada sam ti ponudio 5000 dinara za laptop...aj sad lepo reci da je tako bilo da bi administrator obrisao ovu tvoju ishitrenu negativnu ocenu a ja cu ti oprostiti jer si mlad.. a za mene si treba da se raspitas pre svega pa bi video da sam posten i odgovoran...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.