Aleks Zeković

Beograd | Vračar

Član od: 21.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U kutiji od iphone 5s poslao mi je neki htc koji nije za uptrebu. Svaka preporuka da se sanjim ne radi jer ne postuje dogovor.
Čovek podigao paket posle 5 dana, svaki dan pričao neku priču i izmisljao, na kraju podigao i javi se s pričom kako sam ga prevario.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao vrata! !! Porucio trenerku i nije je preuzeo, vrlo nekorektno igrati se sa necijim vremenom i novcem. NE PREPORUCUJEM SARADNJU! !! !!

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta god doticni da kaze u svoju odbranu- to ce biti samo IZGOVOR! Neozbiljan! Prvo poslao pogresnu adresu. Kada smo to utvrdili, rekao da ce to licno resiti vec SUTRA! Posle 5 dana preusmerim mu paket na TACNU adresu i obavestim ga o tome. .. Ne javlja se! !! Tek nakon skoro 10ak dana se javi i kaze "da mu je nesto iskrslo" i da nije u BG! Da mi je, npr posle 2,3 dana to rekao, pa i da poverujem. .. U danasnje vreme, kada ljudi skoro " jedu "iz telefona, on mi se javi posle 10ak dana a i u porukama na KPu vidim da je procitao ali nije odgovorio! Vracen paket uz duplu postarinu!
Čoveku sam objasnio situaciju da sam vam grada i da nisam u mogućnosti da podignem paket zbog komplikacija
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.