Aleksa Miskovic

Sombor

Član od: 02.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polukonfiguracije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektan klasično . Naručio pošiljku (polukonfiguraciju) a posle ne želi da je preuzme. Izmišlja da nema mogućnosti . Ako nije u mogućnosti da je preuzme zašto naručuje kad zna da slanje košta i para i cimanja, pakovanja.
Пре свега нико измишљао ништа није,пакет нисам могао да подигнем због посла,друго човеку сам се извинуо и рекао лепо да одустајем од куповине и због његовог цимања и све понудио сам му да пошаљем 500 динара због поштарине и остало,стим да је он рекао на то све како ће оцену променити ако му пошаљем паре,паре су послате а имам уплатницу као доказ.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da mi sacuva komp par dana dok mi ne legne plata, posle par dana smo se culi i potvrdio je da mi cuva komp, medjutim kada sam mu rekao da mi posalje on je rekao da je komp "poklonio" bratu iako smo se dan ranije culi i potvrdio je da mi cuva komp i da ce mi poslati! Vidim da je clan vec tako izradio drugog clana i zato ide negativna! Budite obazrivi! Imam sve poruke kao dokaz istog!
Не видим у чему је проблем ако сам ја одустао од продаје,јесте рекао сам сачуваћу ти али дошло је до промене ствари и лепо сам ти рекао да рачунар више није на продају тако да не видим шта је проблем овде али свако добро жив и здрав био поздрав.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan me nije ispostovao kao kupca , naime narucio sam telefon Samsung Galaxy S6 EDGE 32GB od njega i dogovorili smo se sve i oko slanja i oko uplate i sve je bilo ok , medjutim od posiljke nista , bacim ja pogled na njegov nalog vidim lik ga hladno prodao nekom trecem da mi je bar javio e slusaj druze to i to razumeo bih ali me je hladno blokirao na Messengeru kada sam mu odgovorio sledecom porukom " Pozz druze , zanima me kako mozes da prodas drugome telefon ako smo se vec dogovorili za tel ? ?? " . Nazalost mislio sam da je ozbiljan i kulturan clan s obzirom na njegovim ocenama i razgovoru kojeg smo vodili ali sam se grdno prevario ! Ni pozitivne ocene ne ocenjuju kakav je covek . .. . A clanu zelim sve najbolje i da razmisli sledeci put da nije lepo poigravati se sa nekim . Toliko od mene : )
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.