Aleksa Roboti

Beograd | Novi Bg.

Član od: 24.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uredjaj je imao prvi problem posle samo 3 nedelje koriscenja - nije mogao da radi duze od 20-30min. Prodavac je predlozio da resetujem uredjaj, sto je i uradjeno. Od tada uredjaj je radio jos 3 puta nakon cega je imao novu gresku - na punjacu stoji zeleno, kada se ukljuci u rad trazi da se dopuni baterija. Problem je evidentno u radu baterije. Kako je uredjaj u roku od 4 meseca imao 2 problema, trazila sam prodavcu refundaciju, jer nemam poverenja u dalje poslovanje sa njim. Njegove reci: " Refundacija ne postoji. Mogu samo da popravim. " To nisam zelela, jer kako da znam da opet necemo doci u istu situaciju i da ce uredjaj raditi kako treba. Nakon 3 dana prepiske, htela sam da predlozm prodavcu da zameni za isti uredjaj koji ima na stanju (jer decko ima mojih 12.000din, a ja neispravan uredjaj), sve to u pokusaju da bar dobijem ispravan uredjaj za svoj novac. Medjutim, momak je blokirao poruke preko sajta. Moram da napomenem da ni u jednom momentu komunikacija nije bila neprijatna i nije bilo vredjanja. Mislim da to dovoljno govori o coveku kao coveku i kao poslovnom coveku. Inace, garanciju koju daje za baterije nikada nisam dobila. Pri preuzimanju je rekao da ce mi naknadno poslati, sto se nikad nije desilo. Sve u svemu, celokupno jako lose iskustvo sa ovim prodavcem. Za novac koji je dat (iako je polovan predmet) ocekujete bar da ce raditi i da cete moci da ispeglate stvar sa prodavcem na neki nacin ukoliko do reklamacije dodje. Njegovo ponasanje je ispod svakog nivoa. Bolje da taj novac date kao ucesce, ostatak na rate i kupite nov usisivac u toj klasi. Bar vas nece ponizavati i blokirati u komunikaciji i imacete koliko toliko realnu garanciju. Jedno je svakako jasno - koliko god da ste korektni u komunikaciji, ovaj clan to nece postovati. Kao ni garancije koje daje (ako ih dobijete, naravno).

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac korektan u komunikaciji, ali u oglasu nudi predmet koji kasnije uopšte nije iz oglasa, utvrdio po SN broju i opštem stanju. Ako vraćam robu na gubitku sam 1. .200 din zbog ovakvog postupka. NIJE SIGURAN ZA TRGOVINU!
Kada neko kupuje polovan uređaj za poklon, to sve govori o njemu, šta drugo reći. Nakon dogovora o kupovini i slanja samog robota, kupac se setio da pita za daljinski (kojeg nema na fotografijama ni u tekstu oglasa) ili link ka android aplikaciji (iako navedeni uređaj uopšte ne poseduje WiFi opciju). To sve govori da se kupac pre kupovine nije upoznao sa svojstvima robota kojeg kupuje... i naravno, nakon prijema traži svaku moguću sitnicu kao izgovor da vrati uređaj - od adaptera koji nije originalan (u tekstu oglasa jasno piše: originalna baza sa odgovarajućim punjačem), pa do serijskog broja uređaja (da, naravno... imamo više takvih robota i ne slikam ODOZDO svakog jer je svaki robot sa donje strane identično pohaban, ali fotografije robota sa SA GORNJE STRANE su od onog što se prodaje). Kupac se u razmenjenim porukama NI JEDNOM REČJU ne žali na rad robota, njegovu efikasnost, autonomiju baterije ili bilo koju drugu njegovu funkcionalnost, već je jednostavno želeo da ga vrati (navodno je obmanut) jer, citiram: "Za nešto više novca dobija se nov proizvod sa 3 god. garancije, kompletan i originalan." Pa što nije ODMAH otišao u prodavnicu da kupi "poklon", nego kupuje preko oglasa polovnog??? I pored svega navedenog, prihvatio sam njegove "argumente" i ponudio mu da vrati robota o svom trošku, što je on odbio. Dakle, što se mene tiče - kupac je dobio ispravan i u potpunosti funkcionalan uređaj, sad... ako to nije ono šta je imao "na umu"... za poklon... tu mu ja ne mogu pomoći...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.