Aleksa

Kragujevac

Član od: 27.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prva osoba kojoj nerado dajem negativnu oceny, moram OPSIRNO DA OBJASNIM. U prvom navratu javljam mu se povodom majice nike, oglas je glasio: Majica u top stanju nosene jednu sezonu, cujemo se naravno pitam jel izbledela kaze nije, prvobitna cena mu je bila 1300 din, kasnije decko podize cenu na 1500 cisto onako jer mu se jos neko javio. U redu nema problema rekao sam da uzimam da salje, Majica stize POCEPANA izbledela ofucana. .. .. itd. .. .Cujem se sa korisnikom odgovara nisam nosio majicu dugo slikaj mi ostecenje. Svako ko se bavi prodajom zna da je sasvim izmosljotina jer je upravo on slao majicu. .prosto je nemoguce da se ostecenje ne vidi. .. .Kaze mi da je posaljem natrag i da ja platim postarinu(opet nekorektno od njegove strane) PRIHVATAM. .. . da posaljem majicu i da platim postarinu na 1500din, ne ODGOVARA NA POZIVE I PORUKE. Obican prodavac koji bruka obraz za pisljivih 1500din
Zbog ovoga ću da budem opširan, slikao sam majicu dečku i pod blicom i bez blica kako bi video stanje manjice i naglasio da je nošena jednu sezonu, to oštećenje o kome priča je čista glupost, kada sam mu rekao da to isto oštećenje slika, poslao mi je sliku neke rupice prečnika par milimetara.Kako bi mu izašao u susret rekao sam da ću mu vratiti novac ako nije zadovoljan ali će on snositi troškove poštarine. Kako sam mu poslao to meni kao SMS poruka stiže njegova prozivka u kojoj je pisao da sam običan prevarant da se brukam za 1500din. Itd. Koga zanima poslacu mu skrinšot njegove poruke.. U medjuvremenu član kači majicu na oglas pp većoj ceni naravno i tu navodi kako je stanje majice TOP a meni se žalu na isto. Odlučio sam da mu ne pošaljem podatke za slanje zbog tog bezobrazluka, kažem dečku da pošalje nazad a on menr napadne da se ja brukam za 1500 dinara. Moj savet izbegavati ovakve preprodavce kao on u NAJŠIREM LUKU jer su sa te strane totalno nekorektni Pored svega toga dao mi je ocenu za oglas njegovog duksa za koga sam ga pitao samo za cenu. Jos jednom, nikakva saradnja sa ovim članom a za ovo ću se obratiti administraciji ovog sajta.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj kupac je poručio duks, duks je stajao 5 dana u njegovor pošti, nije ga preuzeo. Kada bi neko pročitao poruke pomislio bi da je ovaj kupac korektan, medjutim nasuprot mojoj izuzetnoj ljubaznosti duks je vraćen i ja sam morao da platim poštarinu 524dinara. Ne saradjujte sa njim, postoji milion ljudi sa kojima mozete da saradjujete lepo. Budite oprezni.
Prihvatam negativnu ocenu, nisam bio u Kragujevcu a poručio sam paket, totalno nekorektno sa moje strane. Još jedno izvinjenje kupcu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.