Aleksa

Prokuplje

Član od: 28.12.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na poverenje sam mu poslao stvari. Da ispadnem čovek. 9 meseci me zavlači. Nemam pare, u bolnicu sam, platicu ti ne brini, i tako dalje. Ne vraca ono sto sam mu poslao i neće da plati 3000din , spuštena cena. Najveća moguća negativna ocena. Nikakava preporuka. Nula-Zero. Sramota.
Zato covek ima 10 ocene a ja 300 zato sto sam ja neposten a on posten,ljufi su rekli sta su imali o saradnji sa mnom,ja takodje ne preporucujem saradnju sa clanom jer ne zna sta hoce a od mene ne moze negativna jer to kp ne dozvoljava a dao bi 2 negativne!!!

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da su ti i ti brojeve a slagao! Zaobilazite ovog u sirokom luku!
Covek nema pojma sta hoce,ja neznam kako administrator dozvoljava nakon procitanih poruka ako ih cita neko da da negativnu ocenu.Trazio je rolke 1 broj 46 i 2 broj 42,dobio je te 3 rolke u najlonu glanc nove i naravno spustena mu je cena za 200 din pa je umesto 2700 platio 2500.Na kraju je hteo da vrati 2 rolke i to nakon toha sto sam ja prihvatio da mu zamenim u broju 46,nije mu to odgovaralo vec je hteo novac.Maksimalno je ispostovan i neka mu sluzi na cast ovakva ocena,on sigurno nece nikad nista kupiti od mene.Sramota,nemam sta drugo reci,pokusajte da izbegnete ovakve likove jer se predstavlja kao policajac pa misli da ce nekog da uplasi,nema od toga nista jer nemam razloga za strah,sve je ispostovano maksimalno sa moje strane!!!

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupijo sam 11 stvari I on poslao samo 9. U postu verujem da kilograma je za samo one 9. 8 je bilo korektno ali 1 nisam narucijo I 2 nisam ni dobijo.
Nemam komenatr na ocenu,svako ko uspe da procita sta je pokusano da se napise videce o cemu se radi,pod uslovom da desifruje. Poruceno je po broju oglasa od pocetka pa nanize i sve sto je porucio je i dobio,plus opasac nov Vojske Srbije NATO varijanta,ne bilo koji vec Mile Dragic je dobio na poklon sa uprtacima jer ja uvek ispostujem musteriju a to se vidi i po ostalim ocenama. Saradnja sa njim ni u ludilu,ako uspete da se sporazumete jer sam ja jedva uspeo preko poruka da desifrujem sta hoce.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.