aleksa

Niš

Član od: 29.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je neispravan i to se moze videti i na ostecenju na ekranu. Tacno tu gde je udaren ne radi. Zbog 300 din se desila ovakva neprijatnost.
Naveo sam da nemam bateriju i da je telefon neispitan iz tog razloga je i cena 300din.Ostecenja nije bilo na ekranu sto se i videlo na slikama,telefon je bio odlicno ocuvan.Sobzirom da ste novi clan i nemate ni jednu ocenu nije uredu deliti negativne ocenu clanovima koji su godinama ovde...

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre kupovine sam napomenula prodavcu da mi je veoma bitno da se telefon ukljucuje na punjacu kako je pisalo u oglasu, posle probe videla sam da nije tako. Antena na telefonu je bila od drugog telefona, tako je bilo na slikama ali nije napisano u oglasu. Sa strane prodavca nije bilo ponudjeno nikakvo resenje osim sto je napisao bilo je tako kada sam vam poslao. Krajnje nekorektno i neozbiljno. Ponudila sam i da vratim telefon ili da mi vrati deo para ali nije odgovorio ni posle par dana.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pazite se sa ovim clanom, naglasio je da telefon nekada bira ugao punjenja, sto mi je prodo, ali ovaj telefon nece nikako da se pune nece ni da bira ugao ni nista tako da ide negativna! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.