Aleksa

Varvarin

Član od: 12.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Prsluci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jos jedna negativna ocena za ovog clana. Tek sad vidim, da mu nije prvi put! Raduje me svaki novi kontakt, i dobro odradjen posao sa ljudima, ali ovaj covek je dno (mulj) naseg drustva, i treba ga jednostavno izbegavati. Pokazao je krajnju nekorektnost, paket sam poslao prvi put, i nije preuzeo, posle toga se nije javljao. Pozvao sam ga sa drugog broja, i onda se javio, i rekao da ponovo posaljem paket, ali ni tada ga nije preuzeo. Potrosio sam novac na povrat postarine, vise nego sto roba vredi. Strogo zaobidjite ovog clana. ni kad sklopite dogovor, nije pouzdan! -------------------------------------
Postovani, nisam dobio vase pozive i nemojte pricati neistine. Hvala.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa ovim clanom oko kupovine objektiva. Rekao je da ga je poslao. Meni nije stigao ni posle 4 dana. Probao sam da ga kontaktiram vise puta i na mobilni i preko KP poruka, medjutim on se pravi lud i ne odgovara. STROGO zaobilaziti saradnju sa ovim clanom u sirokom luku. Krajnje je ne korektan.
Mislim da je doslo do nesporazuma, ja nisam bio nekoliko dana ovde, poslao sam ali izgleda da nije stiglo, danas cu videti sta i kako, izvinjavam se.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.