Aleksa

Kraljevo

Član od: 17.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Član od nepoverenja, zamena neispoštovana, rek'o da je ispred pošte i da šalje, čekam dva dana k'o budala, poruke na Viber-u kulira, nema svoje ja da kaže da ne želi zamenu i da prodam sat, troši moje vreme uzalud, ispao sam maximalno korektan i sačuvao sat za "Gospodina" kojeg je izgleda sramota da kaže da je odustao, kupce sam izgubio ali nema problema, nikakva saradnja sa ovim članom! Nula od čoveka! Zaobilaziti!
Tako je i bilo, bio sam u redu ispred pošte čekajući u redu da pošaljem jaknu. U međuvremenu sam dobio poziv od cimera da je došlo do poplave u mom stanu. Morao sam da reagujem i da otrčim nazad u stan s obzirom da je pošta na 2 min od mog stana. Dečku sam se izvinio sutradan i ponudio jaknu po njegovoj slobodnoj ponudi u znak izvinjenja na šta on nije želeo da odgovori. Smatram da negativna ocena nije relevantna s obzirom da je uzrok nesporazuma viša sila!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.