Aleksandar 061-67-16-088

Subotica

Član od: 01.03.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Autosedišta

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac mi nije javio da je poslao paket. Paket je zavrsio u kurirskom magacinu. Morao sam da izadjem sa posla i u spicu licno uzmem paket za koji sam platio dostavu. Poslao je drugu boju. Ali nisam hteo da mu vracam robu jer nemam vremena da gubim na ovakve prodavce.
Kupac je obavesten preko poruka da mu je poslat paket i artikal koji je trazio je dobio u zeljenoj boji Evo i prepiska sa kupujem prodajem Dobar dan, Da li imate na stanju ovo sediste? Ako imate porucio bih jedno crveno-crno sediste. Pozdrav 09:06h Imamo 11:46h ***** ***** ***** Sta je jos potrebno od informacija? 15:53h 23.6.2020 Druze a da mi javis da si poslao paket? 09:13h 24.6.2020 poslato je juce 09:51h

Igračke i igre > Vozila | Na pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Sediste nevalja nemoze da se zasrafi ispada, zadnji desni tocak se ne pomera. .. .To nije bilo napomenuto. Traktor je puno, puno bolji. ..
Zamolio bih sve kupce koji me ocenjuju da pre davanja ocene provere robu koju sam poslao i ako ima neki problem da me odmah kontaktiraju da resimo problem.Svima napominjem ako niste zadovoljni mogu da vam zamenim proizvod ili da vam vratim novac i to sve o mom trosku. Decija formula koju sam poslao kupcu je poslata u transportnom pakovanju i srafovi za sediste se nalaze u kutiji ,a zadnji tocak ima rucnu kocnicu koju samo treba odblokirati Ovaj kupac nema ni jednu ocenu ,clan je u kratkom periodu i vidi se da nema iskustva JOS JEDNOM NAPOMINJEM SVAKI PROBLEM MOZE DA SE RESI SAMO POZOVITE!

Alati i oruđa > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U opisu se nalazi slika drugog uređaja a ovaj koji je meni prodat nema oznaku u oglasu. Nije poslao račun ni garanciju iz prodavnice gde je proizvod kupljen zbog čega ne mogu da izvršim reklamaciju. Proizvod je inače nov, ispravan i radi.
kupac je dobio model MTD 3210 od 1000W U samom opisu oglasa ne pise model nego samo jacina kosilice i proizvodjac Racun nemoze da dobije, jer ja sam fizicko lice Garancija je nalog za prijem robe na kojem je datum,cena i koje poslao paket. kupac je taj nalog i primio i potpisao. I kao sto je naveo u svom komentaru "dobio je nov i ispravan uredjaj" sto potvrdjuje da je negativna ocena ne zazluzeno dodeljena

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam električnu testeru, pre kupovine sam pitao prodavca o poreklu, odgovorio je da su nemačke. Kad je roba stigla, otpakujem a ono kineska testera. Veoma neprofesionalno.
kupac je dobio original nemacku testeru i donesenu iz nemacke neznam kako je zakljucio da je kineska
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.