Aleksandar Arsenijevic

Kragujevac

Član od: 09.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac me je 10. Februara zamolio da mu ostavim predmet sa strane. Te daće ga kupiti početkom Marta. Nisam hteo da ga kontaktiram, punih 28 dana da vidim dali će se sam javiti. Kada sam video da ne namerava da izpoštuje dogovor. Toga 28 dana (to jest juče) sam mu poslao poruku (na KP) sa pitanjem dali je zaboravio za kupovinu ? Rekao je da je imao smrtni slučaj, i da je zaboravio. Počeo je da se odmah ponaša bezobrazno . .. . jer ja to njemu pretim negativnom ocenom . .. ? Tada sam pogledao njegove ocene da vidim dali je bio aktivan u skorije vreme ? Gde sam video da je imao u zadnjih 10 dana 5-6 saradnji. Tako da sam shvatio da "kupac" laže ! I pored toga sam mu rekao da može sutra dan uplatiti (29 og dana, to jest danas) i da izbegnemo negativno ocenjivanje. On je samo pročitao poruku i ceo dan prećutao. Očigledno je bilo da ne želi da kupi predmet, već me je obmanuo. Tako da mi je predmet ostao neaktivan, što je veoma nekorektno i nepošteno.
Jesam ga zamolio da ostavi i potpuno zaboravio na to, jesam kupovao u skorije vreme ali ovoga se nisam setio. Ovaj covek je poslao poruku po fazonu sutra imas rok da mi uplatis ili dajem negativnu. Nek si dao druze ako ti to znaci, svakako ne bih kupio zbog tvog nastupa. Da si bio ok sigurno bih kupio. Nemam sta da ti odgovaram na takav nastup i bezobrazluk. Ako ti znaci eto dao si negativnu mene nisi pogodio ni malo. Sportski pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.