aleksandar aXe

Leskovac

Član od: 16.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Bubnjevi | Kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bilo je dogovoreno da se bubanj preuzme u utorak cena je dogovorena i sve u medjuvremenu covek se ne javlja na tel. Odbija komunikaciju izmislja razloge itd. Spusta slusalicu itd. Obratite paznju na ovog clana i na ovaj bubanj jako je sumnjiv. Ne preporucujem saradnju! !!
Slažem se u potpunosti , preuzimam odgovornost , nadam se da će mi bog oprostiti. A ljudima koji povisavaju ton na slusalicu obavezno prekinem poziv zbog uznemiravanja sopstvenog mira . Bubanj kao bubanj nisam hteo da prodam gospodinu , zato sto nije muzicar već autolimar , spustao mi je cenu do besvesti i u jednom trenutku je rekao da će ispolirati bubanj , ja to nisam mogao da podnesem . Ne moze autolimar da farba , polira , krpi bubanj koji jos malo ili je već "oldtajmer " ili ti "vintage" . Ja molim kp tim da mi skine ove dve negativne ocene zato sto koristim aplikaciju od mog rodjenja , i dodju neki koji su provalili kp 2019 godine , provale da mogu dati negativnu ocenu , krenu da sire negativu . Ja nisam uzeo nikakav novac , nisam za sigurno obecao bubanj , nisam hteo da uzmem novac unapred iako mi je to konstantno pominjao , moj je bubanj ja ga lično prodajem , prodaću kome zelim ,a ne nekom ko ne ceni instrument !

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi pokvarene zvucnike a rekao mi da su ispravni, svima porucujem da nikako ne saradjuju sa njim.
Znaci kakvi ljudi postoje .. ispostujes ih i onda namerno daju negativnu , naveo sam da su zvucnici u ispravnom stanju i stojim iza toga da su ispravni jer pre prodaje sve probam od tehnike i navedem sve u opisu do detalja ! Molim ako je moguce da se ukloni ova ocena zato sto je nepravedna unapred hvala...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.