Aleksandar - BYTE

Beograd

Član od: 01.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Konektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako dragi narode Žalaosno da se ovakvom prodavcu koji ima 7000+ ocena da negativna ali eto i to mora neko. Veoma mi je žao što to moram da budem ja, ali bezobrazluk gospodina Aleksandra je prešo sve granice. Prodao mi konektore koji su felerični, tj imaju lufta, verovatnonloši odlivci. Požalio se i dobio odgovor kako sam ja prvi koji se nešto žali i reklamira. I pored obrazloženja da za sve postoji prvi put Akeksandar ne pristaje na kompromis i dogovor. Ponudio da vratim konektore ali da poštarine ide o mom trošku. Zašto bih ja plaćao tudju grešku, čemu toliki bezobrazluk? Gospodine Aleksandre obrukao si se za 500 dinara. Svako dobro Pozz
Motiv kupca za ovakvo ponašanje nam nije jasan, da li je ljut na ceo svet ili samo na pojedince koji mu se ne dopadaju ("Takav set u Nišu u radnjama ide od 450 do 500 dinara.Veoma bezobrazna cena od prodavaca.", "Da kupuju majstori, ugrade mušteriji i boli ih uvo, zašto da ti reklamira?"...). Kupac je proizvode dobio u ispravnom i funkcionalnom stanju (sve se proverava prilikom slanja), uz fiskalni račun.Ponuđeno mu je da proizvode vrati ako mu ne odgovaraju, račun se stornira i novac se refundira (u tom slučaju, teret povraćaja pada na kupca). Pominje nepristajanje na kompromis, a na našu ponudu da troškove poštarine mi preuzmemo (u cilju smirivanja situacije) ne odgovara. Sa naše strane je urađeno sve po zakonu, dok se kupac služi prostim rečnikom, uz uvrede i pretnje. Namera je od starta bila da se ostavi negativna ocena po svaku cenu. U prilog tome govori i sledeća ocena koju je kupac dobio 28.05, a koja u naslovu ima "POSTARINU PLACA KUPAC (SLANJE/VRACANJE/REKLAMACIJA)". Dakle, kupac nema problem da kupuje pod tim uslovima. Ovde se obrukao jedino kupac svojim ponašanjem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.