Aleksandar Lazarevic

Niš

Član od: 20.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Epa ovako moram napisati. .. Cuo sam se vezano za tv pitao da li je sve ok on je reko da jeste. .Taksijem sam iz Zajecara doso kod njega u Nis sacekala me njegova zena i kupio tv. .. Stigao kuci namontirao sam ga povezao kad ono linija pukotine tv-a. .. Da mi je rekao ne bi ni kupio tv. Zvao sam ga kao nije problem da ga vratim kao i od te price nista. .. jedino eto sto je ispostovao pustio mi novac za taksi koji sam platio. .COVEK NIJE ISKREN I KOREKTAN JER DA MI JE REKO DA IMA PUKOTINU NE BI GUBIO NIVREMENA A NI PARA POGOTOVO ZA POLOMLJENI TV I TAJ TV NIKO NEBI KUPIO ZA TE PARE SEM MENE BUDALE. ..
Kao što si napisa. Nudio sam ti TV nazad, rekao si neka ga. Tražio si keš za TAXI i dobio si ga. Sada me ocenjuješ negativno i kriviš mene ? TV si pogledao na licu mesta, zatim si ga pogledao kući kada si stigao. Reklamaciju sam ti uvažio. Zašto nisi poslao nazad TV nego si tražio sam keš za troškove tvog dolaska tj TAXI ? Što si tražio -to si dobio. Hvala

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je dva telefona oba su neispravna, rekao je da ce da mi vrati novac a ja njemu telefone ali to se nije desilo nece da posalje podatke, proslo je vise od 3 meseca zato od mene negativna ocena a vi razmislite da li vam se isplati da saradjujete sa ovim clanom. .. .
broj sam promenio kao sto vidis a poziv ili sms od tebe nisam dobijao duze vreme tako da nisam imamo tvoje podatke niti bilo sta. javi se napravicemo dogovor
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.