Aleksandar Mitrovic

Niš

Član od: 14.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne bih preporucila saradnju bez prethodne uplate na racun. Vidim nisam prva osoba kojoj porucuje i ne preuzima poruceno. Jako bezobrazno i neodgovorno, duplu postarinu placam zbog necijih hirova. Uplata pa slanje sto se tice doticnog

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za s8 plus da ga saljem na postu, hteo sam da ga ispostujem i donesem mu telefon na adresu da ne placa 700din postarinu i proviziju posto smo na 70km a decko se posle predomislio. Sta da sam ga poslao pre toga kao sto smo se dogovorili ne bi ni preuzeo. Placao bi samo duplu postarinu. Vidim po oceni da je jos nekog iskulirao. Izbeci ovog clana u sirokom luku!
Ja ne gradim karijeru na kp :-)

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticnom gospodinu sam poslao telefon, oborio cenu, pristao na postarinu, odbio par ljudi koji su hteli da kupe telefon kako bih ispostovao dogovor sa njim. .. Pitao sam ga da li je preuzeo telefon, na sta sam dobio potvrdan odgovor. .. Ja danas saznam da nije ni bio na adresi, niti mu je telefon vise dostupan. .. Neverovatno. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.