Aleksandar Novakovic

Beograd | Čukarica

Član od: 04.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pa ništa za Samsung j1 neodgovara opisu piše da su ploča i baterija ispravna kaže da jesu i da je bio njegov telefon. medjutim nije poskidali šrafovi odgrevan i ploča mrtva nedaje nikakve znake. baterija takodje stavio u dr telefon neradi. nista nije kako piše i kako je reko. zato nepreporucujem saradnju sa članom i dajem negativnu.
u oglasu je navedeno da su predmeti neispravani i da je stajajli duze od 5 meseci dosao licno covek licno pitao sam ga pogledaj vidi da li ti odgovara on je rekao odgovara i na kraju me negativno oceni ... dalje nije potrebno govoriti

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost prva negativna ocena koju dajem prodavcu. Slušalice su stigle OŠTEĆENE sa obe strane. Na levoj slusalici je baš vidno oštećenje na kablu sa dodatnim tragovima na samoj slušalici, dok je na desnoj manje primetno oštećenje na kablu. Kabl je na više mesta trajno nagnječen. O samom izgledu i nečistoći nema potrebe pisati . .. Kupac je u oglasu kao i naknadnoj prepisci preko vibera naveo sledeće: '' da koristio sam ih al nema nikakvih ostecenja ne prekidaju sve radi u potpunosti kablovi sve super ko novo . .. '' Poslao mi je i slike ali veoma lošeg kvaliteta gde se nije mogao prepoznati ni jedan gore naveden problem. Cenu mi je korigovao sa 1000 din na 600 din + PTT ( ukupno platio 930 din ! ) Slušalice jesu polovne , korišćene, ORIGINAL . .. ISPRAVNE . .. . sa korigovanom cenom . .. . ali su trajno oštećene i kao takve će kratko trajati ! NE PREPORUČUJEM SARADNJU SA OVIM ČLANOM ! Napomena: Ova negativna ocena se može izbrisati preko KP Tima ukoliko se kupac i prodavac dogovore !
cista laz ja sam naveo da su koriscene i da su ispravne original dobio je potpuno ispravne slusalice koje kostaju od 8000 do 10000 dinara za 600 dinara !!!

Igračke i igre > Društvene igre

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u opisu napisao da su karte plasticne 100% a poslao mi kartonske .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.