Aleksandar R

Vranje

Član od: 14.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Stripovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slici sakrio mane, 30% stripova spremno za kontejner. Odbija povracaj paketa, cak odbija i da vrati deo novca. Pritom se predstavlja kao neki vazan faktor isticuci da je on mozete misliti "lekar specijalista" koji za par minuta zaradi moj citiram "u**ani novac".
Sramotno ponasanje.Prvo je ucenjivao za iznos,76mikijevih zabavnika i 20 Mikijevih almanaha,znaci skoro 100 stripova je dobio za 4000din,trazio je da ja platim troskove slanja,kad je dobio paket iako je video slike stripova trazi da mu se na racun uplati 1000 din ili ce napisati negativnu ocenu i uz to vredja!kao dokaz mogu da prilozim njegov racun u banci koji je poslao iako je on od mene kupio stripove!Pa dobro ko je ovde lud!Covek se sluzi ucenjivanjem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.