Aleksandar Radisic

Beograd

Član od: 05.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, dogovorio sam se sa deckom da dodjem sutradan da kupim telefon licno i da se nadjemo u bgu. . Otisao sam iz nisa i pozvao ga da se nadjemo, decko mi je rekao kako ne moze danas i da sacekam do sutra. . nema veze sto sam dosao i presao preko 200km zbog telefona, sad jos dodatno gubim vreme i novac za jos jedan dan cekanja. . Telefon koji se prodavao na oglasu je bio stanje 10/10, uzivo je telefon druga prica Lajsne su imale tragove koriscenja i jedan udarac u uglu gde fali deo metala. . ali resio sam kad sam vec toliko izgubio, da ne ostanem bez telefona, pa sam ga pazario. . Na oglasu je pisalo da se uz tel dobija original maska koju nisam dobio. . Kutiju koju sam dobio uz tel nije od tog telefona. . Cak ni to ne bi bio problem da je telefon bio perfektan Kada sam stavio karticu i obavio poziv shvatio sam da je slusalica jako tiha i da je nemoguce razgovarati i da ju je potrebno zameniti Telefon je navodno bio u vipovoj garanciji za koju je "zaboravio" da mi da ugovor i garantni list Pisao sam vise puta korisniku i bivao obavesten da cu dobiti ubrzo i nista se nije desilo vec 20 dana Na poslednju poruku mi nije ni odgovorio Ne preporucujem nikakvu saradnju !
Stefane, Kako da počnem kada sve znas. Dogovarao si se sa Brankom, insistiralo se da se licno preuzima telefon kako bi video pravo stanje pa si mogao da odustanes tada ili mu kazes zamerke. Za maske je lepo pisalo za ozbiljnog kupca, ti si odlucio da spustas cenu i to je to. Garanciju imas u VIP-u, i to sam ti objasnio da možeš da ga predas na reklamaciju ali zbog njihove politike samo vlasnik ugovora moze da preuzme telefon sa reklamacije, i meni je to glupo ako imam garantni papir. Kopija mog ugovora ti nista ne znaci kada sam ja u sistemu zaveden kao vlasnik. Imas kontakt telefon pa se javi za nedoumice oko stanja telefona, ja sam ti tu za garanciju ako se odlučiš da ga predas kod Vip-a.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.