Aleksandar Sarac

Veliko Gradište

Član od: 16.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Skele i podupirači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin rezervisao Doka oplatu i podupirace, u vise navrata. Dogovorena isporuka, odvojena roba. Potrebno je bilo da uplati da se odveze i od tog momenta se ne javlja. Ne preporucujemo nikakvu saradnju sa ovim clanom.
nista rezervisano niti bilo sta samo pitano koliko kosta i dali se moze uzeti. jedno popodne ne javljanje i receno da izdaju na drugo mesto vise nisam hteo ni pozvati. pozdrav sve najbolje.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Adapteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslatu posiljku nije preuzeo , a nakon toga lagao da je uplatio za troskove i ponovno slanje. Jadno!

Elektro i rasveta > Rasveta

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio paket. Kaže hitno. Ja pošaljem, on ne preuzme paket. Punih 14 dana je paket bio u njegovoj pošti. Te sutra, te u ponedeljak, te dete vodi kod lekara, te je u inostranstvu. Sve putem poruka, ni jednom se nije javio na telefon. Zvao sam poštu iz njegovog mesta i kaže službenica dva puta su ga zvali i odbija da primi paket, čak mi kaže upravo vraćaju još jedan paket koji nije podigao, kao i da mu se to često dešava. Meni šteta duple poštarine od 1300din jer je paket skoro 9kg, 30km pređenih i celo popodne potrošeno da bih nabavio ono što je tražio jer to nisam imao u ponudi. Zbog hitnosti sam otišao na drugi kraj grada da mu to taj dan pošaljem, jedino pošta na Banovom Brdu radi do 19,30h. Ponudio sam da se odreknem cele zarade, samo da podigne, jer ću imati problem da to opet prodam i ostaje mi zarobljeno 13000din. i ništa. Kad se paket vraćao pitao da neko njegov podigne paket lično u Beogradu, ja pristao, ali evo 8 dana niko ne zove. Zbog njega više ne šaljem teške pakete pouzećem. Nikad nikom nisam dao negativnu ocenu, ali njemu nejnegativnija moguća ocena! !!

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio telefone i nije podigao. .. Nepreporucujem bilo kakvu saradnju sa ovim clanom. ..

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pa sta reci za ovoga clana nego da je naveo u oglasima da je komp ispravan i da treba samo ram memorija u kompijuter ali od toga nista pa sam ga kontaktirao sa porukama i rekao je da ce poslati drugu maticnu od toga nista a platijo sam kompijuter 15 eura u kesu bez cenkanja moja ocena je - 10 za ovoga clana
poslato sve ispravno i ispostovan kupac. nazalost ocena ne moze da se ispravi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.