Aleksandar.T

Beograd

Član od: 25.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Retko dajem negativne ocene, ali ovaj član to zaslužuje. Pisalo je u oglasu da je oštećen tač na telefonu, međutim neispravan je komletno i lcd i ploča. Nakon razmena poruka preko KP-a vadi se na majstora i ne želi da vrati telefon.
Lepo sam opisao uslikao i preko telefona mu objasnio mu u kakvom je stanju telefon i sta mi je majstor reko a on bi na to" nebrini nista posalji ga sa odusevljenjem mi je kazao samo posalji ".a meni nije ogovarala cena popravke . Kupio je telofon za 10e samo baterija vredi toliko bukvalno a polovan po oglasima je oko 60e ja ga nisam otvara niti majstor. Ima jos dosta delova na njemu koji vrede mogo vise .... kupac bi da zaradi sa 40e posto je nakupac telefona pa kad je video da malo moze da zaradi dao mi negativnu ocenu. Uz to u oglasima nisam stavio punjac a dobio je garanciju god dana od mts i novu masku sve to za 1500 din .......
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.