Aleksandar Tomic

Lapovo

Član od: 23.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene, ali ova je sa velikim razlogom. Naime korisnik i ja smo se dogovorili da mi pošalje konzolu. On mi je naglasio da nije sve igre istestirao, i to nije velike problem jer su igre rezane. Kada konzola stigla, prvo što sam uočio jeste da je jedan džojstik bio oštećen i kabl je bio zalepljen izolir trakom ta bi se mana prekrila. Na džostiku jedna pečurkica nije radila kako treba što opet nije bilo naglašeno. Kada sam uzeo da istestiram konzolu ona je od 18 igara pokrenula samo jednu i to baš teško, bilo mi je čudno da baš toliko igara ne radi i uzeo sam da ih istestiram na drugoj konzoli koju sam posedovao. Svaka igra je radila, i tada sam shvatio da je konzola neispravna što nije bio deo našeg dogovora i ta stavka nije bila naglašena. Pozvao sam gosdina i želeo sam da mi vrati novac za konzolu i poštarinu, jer smatram da je najpoštenije. On mi je na sve to rekao da je na poslu i da ćemo se čuti kasnije. Poziv nisam dobio, a na moje pozive upućene njemu on nije odgovarao što mi je dalo znak da on je znao o čemu se radi, i jednostavno nije želeo da me ispoštuje i vrati mi novac. Posalo sam mu poruku na Kp-u, i na to je odgovorio veo drsko koristeći ruže i vulgarne reči, koje smatram da nisu primerene ovoj platformi. Ne bih savetovao da sarađujete sa ovim korisnikom, jer ne uspoštuje kupca.
Opet cu ti reci da si mnogo bezobrazan lik Zasto lazes da ti nisam nagovestio za dzoistik? Zato je tu bio onaj plavi koji je nov placen 2800 samo on a ti si sve skupa dobio za 3500 Konzola je bila ispravno 100% kod mene A sta si ti radio stvarno me nezanima iskreno Sta sam trebao da ti dam i za postarinu i da platim da preuzmem nazad konzolu koju si ti pokvario Stvarno sam bio vulgaran i bezobrazan sto nedozvoljavam da me neko prevari!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.