Aleksandar

Beograd

Član od: 29.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sam naslov kaze bazen montazni 5,50x1.30 pitao sam aleksandra u kakvom je stanju bazen odgovor koriscenj jednu sezonu ima dve neprimrtne rupice al sanirane ok ja sam mu rekao da to nije strasno pitao sam ga za dimenzije da tesu koje sam naveo ok dogovorio sam se snjim danas da dodjem i njegovo mesto 130km od mene dosao sam video dazen imali je jos tu neki skriveni detalja koje nije naveo ok spustio je cenu kao nije vodeo presao sam i preko toga al nemogu da predjem preko toga da mi je prodao bazen dali je 4,88 x1,20 ili je 5,0x1,20 a naveo bazen 5,50x1,30 nemogu preko toga da predjem ja sam nov bazen istih dimenzija imao u sapcu da uzmem a ne da prelazim sa kolima 130km u jednom pravcu i zato zaobidjite ovog prodavca slatkorecljiv je zvao sam ga al se ne javlja na tel kada sam stigao kuci a dok nije prodao javljao se i zvao je ovo sto vidite na oglasima zaobidjite to sto je naveo ne vredi nicemu verujtemi na rec ne saradjujte sa ovim clanom jer sam se licno uverio i bio kod njega kuci nije mi se dalo da razvucem metar da proverim dimenzije jer je bazen bio ukopan u zemlj a i vreme je bilo lose pa sam i ja pozurio. zaobidjite ovog clana mnogo laze i nek mu je na cast pare koje je od mene uzeo na da je bazen 5,50x1,30 a bazen je manje dimenzije
Ovaj covek kad bi mogao on bi uzeo sve za dzabe da mu se pokloni naravno, bazen je godinu dana star i u oglasu je navedeno da ima dva ostecenja on je trazio bukvalno dlaku u jajetu posle toga samo da spusti cenu iako je bazen prodat za 10 puta nizu cenu nego sto bazen vredi. Tvrdim da je bazen 5,50 x130 jer jer sam licno kupio nov taj bazen, da je bilo kakva prevara u pitanju ne bih ga nikada pustio u svoje dvoriste i gostio vise od pola dana, gledao je bazen bukvalno pola dana dok je ispijao kafe. Ponudio sam mu da ne mora kupiti bazen cak bi mu platio i put sto je dosao on je ipak zeleo taj bazen normalno zato sto je jeftino. ( Bazen nije nov ) navedeno je da je polovan u pitanju. Spustio sam mu na dogovorenu cenu, kada je otisao kuci video je da moze da prodje i zeleo je jos da mi spusti cenu jer navodno nije ta dimenzije sto nije tacno, nego daj ako moze za dzabe mogao sam i da mu posaljem nesto za pojesti da ima uz put. Zaobidjite ovog kupca u sirokom krugu laze izmislja ako ne prodje to sa lovom ucenjuje da ce staviti losu ocenu. Kao ato vidite i sami.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.