Aleksandar

Kruševac

Član od: 15.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Seme i sadnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno da ce sutra poslati a evo dve nedelje i nista jos ne salju. PS. Pozalio sam se komsiji u vezi ovog, on mi rece da su njega zavrnuli za kaki, trebali su da posalju tvrdo jestivu sortu Jiro a ono poslali neki sitni divlji kaki koji nije tvrdo jestiv i na zalost to je ukapirao tek posle 4 god od kupovine kada je stupilo u rod zvao direktno gazdu onaj vrdao te vratice pare te poslace drugi ali nista. Znaci izbegavajte ovaj rasadnik Antic.
Da li ste sigurni u to što pišete ? Sadnicu poslate na vreme ali se zbog netačnog kontakt telefona vratila pošiljka. A to gde je vaš komšija kupio divlji kaki tom rasadniku neka se obrati, nemojte napamet nešto pisati bez argumenata.

Lov i ribolov > Lov | Torbe i futrole

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zavlacio me pinih 2 meseca a obecao za Ako 2 nedelje da mi isporuci opremu i lagao me je u zadnje vreme nece ni da odgovara na poruke mislim da je prodavao nesto sto nema ne preporucujem ga za saradnju
Nisam nikoga zavlacio jednostavno nisam hteo da pregovaram sa osobom koja bi najradije da joj neko nesto pokloni a ne da plati realnu vrednost. I ne bi bio sada blokiran od strane kp da je ok kupac
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.