Aleksandar

Batočina

Član od: 22.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Ja kao prodavac moram da iznesem cinjenice, jer sam ostecen. Gospodinu je artikal bio poslan kurirskom sluzbom BEX, vozaci-kuriri su bezuspesno pokusavali da stupe sa istim u kontakt ali je bilo nemoguce. Dao je neistinite podatke i adresu, kuriri kad su otisli na kucnu adresu bio je covek koji ne poznaje nikakvog Aleksandra Zivkovica. Znaci ta osoba ne postoji na toj adresi i dao je lazne podatke. Znaci da ste vi osoba sklona prevarama i zabludama prodavaca ovde, Boga pitajte koliko je jos ovde artikala narucio i uradio isto. Bez veze sam platio postarinu u oba pravca i plus se artikal vozao i bacao 15 dana. Vidite i ovde da je verifikovao neki broj koji nije u upotrebi, a adresa mu je Kragujevac sad. Verovatno je mislio pobeci od negativnog dojma koji je meni ostavio, ali nije mu uspelo. Ja nikoga nisam nikad ostetio i slicno, prodajem ono sto je na slikama i u novom stanju samo. Ali ovakvima nije mesto ovde. Toliko od mene, samo da se zna.
Hehehe.Reci mi gde su ti sve one torbice koje si prodavao na sajtu,sada ima s samo dva oglasa.Ja ne prodajem nista da bih nekog ostetio.Preprodavaca i prevaranata kao ti ima koliko hoces. Kao sto i sam znas,mozes pitati Vladu iz Srem. Mitrovice od kaga si narzcivao torbice i kao prdavao skuplje kao svoje artikle. Stupio sam u kontakt sa njim,i covek mi je sve rekao. Naravno,narucio sam od njega nekoliko torbica koje mi je poslao u najkracem roku.Tako da je dobio pozitivnu a takve kao ti treba banovati.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.