Aleksandar

Inđija

Član od: 25.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi ženski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene, ali ovaj put moram. Kupio sam sat od gospodina, u opisu je stajalo stanje "kao nov", što mi je gospodin kroz poruke i potvrdio, naglašavam da je malo snizio cenu, ali kada je sat došao imao je dva vidljiva oštećenja, tačnije na staklu su nedostajala dva parčića i baterija je bila prazna. Na moj prigovor mi je rekao da stavim bateriju i da će on snositi taj trošak, za oštećenje je tvrdio da nije video. Od tada se ne javlja pod izgovorom da je u nemačkoj i da nema dobar internet. Ne preporučujem saradnju, osim ako može lično da se uverite šta kupujete!

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat ima preko stakla ogromnu ogrebotinu koja nije ni pomenuta u komunikaciji niti se vidi na slikama iz oglasa. Nazalost shodno tome ide negativna inace sve ostalo je proteklo ok

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao pocepanu jaknu, bez dugmeta na rukavu, od najgoreg skaja a oglasdavao je kao koznu, novu i "made in Italy"a nije videla Italiju niti igde pise. Pazite se ovog coveka, daleko mu lepa kuca. Covek je oglasio da prodaje novu koznu Italijansku jaknu i bio veoma ljubazan u razgovoru. Dobio sam pocepanu jaknu, hvali dugme na rukavu, od pravog je skaja a ne od koze, a to sto je oglasena kao "made in Italy", nema ni reci. Sramota je da takvi prodavci postoje. Kada sam ga zvao, na putu je u Nemackoj i ne moze da prica. Pazite se ovog prodavca. Daleko mu lepa kuca od mene.
svima ama bas svima sam uvek izasao u susret svasta sam prodavao i bilo je i ovakvih i onakvih iskustava gresio sam ali i ispravljao greske nenamerno naravno..tako bih uradio i za ovog gospodina,da mi je poslao sms kao covek sa primedbom a ne da me vredja kao poslednjeg klosara istog trenutka bih mu vratio novac a ne da mi posle ovoliko pozitivnih daje negativnu...nemam vise nikakav komentar...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.